Betonfundamentet Specs

January 1

Betonfundamentet Specs

Strukturer skal have meget robust og sikkert grundlag til at blive stående. Beton, der fungerer som en af mest almindeligt anvendte materialer til fundament. For at sikre, at betonen holder op som et robust fundament, skal ejeren af bygningen træffe beslutninger om bygningens specifikationer, overvejende baseret på vejr og jord betingelserne i det område, hvor strukturen er bygget.

Lavvandede strukturer

Lavvandede konkrete designs er placeret omkring tre fod i jorden. De har konkrete puder, der fordeler vægten af beton. Plader af beton overføre belastning af strukturen til jorden og også mulighed for strålevarme. Gulvvarme har varmen stige gennem beton, der producerer ingen luft, reducere mængden af støv, der ender på gulvet. Den strålevarme hjælper også, når mekaniske fejl forårsager hjem at miste sin normale varmekilde. Ideel byggepladser har nogle ler blandet at fremme vandafstrømning. Dog jord med for meget ler tendens til at flytte mere, hvilket kan forårsage instituttet til at knække.

Dybe strukturer

For at spare penge, bruger bygninger normalt ikke dybe strukturer. Dog nødt entreprenører sommetider til at bygge dybt betonfundamenter, når jorden ikke har karakteristika skulle støtte struktur. Boligejere skal også dyb plader under visse betingelser såsom når husejere har brug at bygge deres boliger i en flood zone. Beton anvendes i de dybe fundamenter er enten forstærket eller pre spændt.

Fod

For footings er de strukturer, der fungerer som støtte til det betonfundamentet. Kontrahenterne bruger træ til afsnit fra de områder, hvor de vil hælde beton. Efter etablering af footings, bruge entreprenørerne vibrationer maskiner til at fjerne luft lommer fra beton så ikke fare for struktur.

Vapor barrierer

Betonplade oven på footings behov sand eller grus til at forhindre fugt i at trænge ind i den betonplade. I meget fugtige områder skal den betonplade også vapor barrierer. De betonfliser har også vægge med foundation ankre indlejret i betonen til at holde væggene fra falder ned under et jordskælv eller kraftig vind.

Størrelsen af fundament

Større strukturer skal større fonde end mindre strukturer til at modstå det pres, som de tungere strukturer sted på det betonfundamentet.

Bygningsreglementer

Forskellige steder har forskellige bygningsreglementer at husejere og andre bygherrer skal følge, især med hensyn til bygning fundamenter. For eksempel, diktere bygningsreglementer dimensioner af bolte.

Fangere

Ejerne plejer at bruge fangere isolere betonen og også forhindre lækager og fugt i at komme gennem gulvet. Entreprenørerne gælder normalt, kartonlukkere når de konstruere grundlaget for hjemmet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com