Betonplade forholdsregler

March 23

Betonfliser er hældt gader og indkørsler, parkering områder, fortove eller huset fundament. Hver anvendelse kræver lidt forskellige typer af beton og installation, men alle er ens. Beton er en blanding, en pasta eller lim af cement og vand og forskellige typer af aggregat, sand eller grus--- eller begge dele. Samlet giver beton sin styrke; cementen, der holder samlet sammen. Konkrete arbejde kan ligne simpel strafarbejde, men det kræver præcision og forberedelse. Fejl overalt i processen kan skabe problemer i den færdige plade.

Forberede underbunden

Forberede base eller underbunden. Dette er sandsynligvis det vigtigste skridt i hælde en betonplade. Jorden under slab skal være fast og fri af muld eller organisk materiale, som kan nedbryde og svække basen. Underbunden skal være alle den samme type jord; forskellige jordtyper bosætte sig og reagere på fugt forskelligt og enhver variation under en slab kan få det til at flytte eller bosætte sig anderledes og knæk. Underbunden skal også komprimeres fast og jævnt. Sørg for at jorden er stærk nok til at bære vægten af den betonplade.

Gøre en grus-lag

Gøre en solid grus lag. Fyld den udgravede og forberedt underbunden med grus og kompakt det fast. Grus tillader fugt at sive ud og ned i jorden, i stedet for at gøre pools som kan fryse og bryde konkrete. Grus dybder varierer afhængigt af landestandard; Kontroller fryse dybde for dit område og start grus under denne linje. Fyld området slab med grus til den korrekte højde for den færdige slab---4 inches til et hus fortov, 5 eller 6 inches for en plade på grade foundation, dybere til indkørsler og områder, der er underlagt meget tunge vægte.

Oprette ekspansionsled

Mulighed for udvidelse. Beton udvider og kontrakter med temperaturændringer. Det vil knæk hvis ikke bestemmelser om disse ændringer. Oprette ekspansionsled i indkørsler og fortove ved at installere fiberboard isolering strimler med passende mellemrum---disse varierer med tykkelsen af pladen. Nogle led i fortove og indkørsler er tilføjet efter slab hældes ved skæring sømme med en konkret så tillade betonen til at flytte lidt uden revner. House plader har ofte ekspansionsled mellem pladen og footings for vægge, i kraft at lade slab float inde footings.

Styrke

Installere stål styrke over grus før betonen hældes for slab. Bruge stål armeringsstænger---armeringsjern---for store plader, der vil bære en masse vægt. Installere armeringsjern i et gittermønster, fordelt så det bliver omkring en halv dybde af pladen. Sæt det på særlige afstandsklodser til at holde det mens betonen hældes. Fastgør leddene af armeringsjern med ledninger. Bruge Ståltråd, svarende til hegn, metaltråd, til den forstærkende gitter i mindre job som våbenhus gulve.

Brug de rigtige ting

Brug den rigtige beton i den rigtige mængde. Beton varierer i styrke, med størrelse på aggregat, mængden af cement, sand indhold og vand. Svare til styrken af beton til job; Spørg leverandøren styrken af betonen og om det passer til formålet. Watch vandindholdet; beton, der er for vådt eller for tør vil ikke oprettet og helbrede korrekt. Få alle konkrete til jobbet på én gang; undgå at hælde en sektion og pauser for en anden mix eller levering. Afslutte jobbet i en kontinuerlig proces.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com