Betydningen af hoveddøren belysning

November 10

Betydningen af hoveddøren belysning

Det er blevet sagt, at du aldrig får en chance til at gøre et godt første indtryk og der er lige så sandt med et første glimt af dit hus, som det er med det første møde med en potentiel arbejdsgiver. Belysning omkring din hoveddør kan være enten varm og indbydende eller kold og utilnærmelig.

Lys, der siger velkommen

De lys, du vælger til at belyse din hoveddør skal altid passe med din samlede home decor. Væg lanterner og endda sconces på hver side af døren vil supplere de fleste udsmykning stilarter. Altid bruge pærer, der giver en blød glød i modsætning til lyse, barske lys. Check at de lyser trin og enhver udendørs møbler eller andre forhindringer at undgå falls og kollisioner. Overveje hængende lys under tagudhæng eller på nærliggende polakkerne at fjerne glares og hårde skygger.

Sikkerhed belysning

Ikke kun kan korrekt rumbelysning lokke besøgende til din hoveddør, kan det også give sikkerhed for dem, der bor der. Tempe Arizona kriminalitet beskyttelsesenhed bemærker, at mest hjem indbrud er forbrydelser mulighed, og dårlig belysning omkring døre og vinduer giver de nødvendige muligheder. Hængende lys for at fjerne skygger og andre mørke pletter vil gå en lang vej mod at gøre dit hjem mere sikker.

Bevægelsessensorer

For at spare på energiomkostninger, kan lys, der opererer på bevægelsessensorer være et godt valg. Ikke alene vil de give den nødvendige belysning for at velkommen til dit hjem, vil de også alert husejere og naboer til deres ankomst på dit hus, som kan give et mål for sikkerhed. Men folk henkastet gå af dit hus kan sommetider udløse disse lys, så vær forberedt på en lejlighedsvis falsk alarm.

Lysintensitet

Mens du ønsker et lys, der vil nemt belyse din hoveddør og veranda, bør det ikke være så lyse at invadere din nabo værftet plads. Prøv at fokusere din lys mere på din veranda og foran huset. Flere lys, der gradvist opbygger i intensitet er bedre end én meget lyse. Flere lyser vil tillade øjne af dine besøgende tilpasses gradvist til lyset. Overveje lysdæmper afbrydere, hvis du foretrækker lysere lys til at identificere dem, der kommer til din dør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com