Bil-tema soveværelse maleri idéer

September 8

Bil-tema soveværelse maleri idéer

En bil-tema soveværelse vil arbejde for et barn i alle aldre; teenagere og endda nogle voksne kan nyde sådan et værelse. Overveje alt fra de populære børnene film, "Biler," at veteranbiler fra en bestemt periode som inspiration. Du behøver ikke at have en masse af kunstnerisk dygtighed i dit soveværelse. Med nogle planlægning og hjælpsom maleri forsyninger, kan du fuldføre din bil-tema værelse i om den tid, det tager for at male væggene en enkelt farve.

Raceway grafik

Tage en cue fra raceway og dekorere dit soveværelse med masser af sort og hvid ternet flag og fed, grafisk farver. Bruge rød til væggene og accent med en malet sort og hvid skakternet mønster. Hvis du kan bruge en lineal og maling inde i linjerne, kan du tilføje et skakternet mønster til nogen del af væggen. Hvis du har en favorit racerbil eller driver, indarbejde hans nummer og farver i dine vægge med maling.

"Biler" tegn

Hente inspiration fra Disney og Pixar filmen "Biler" for dit værelse. Ikke alene kan du finde bestemte farver skabt til at matche filmen, men du kan købe stencils og mønstre til at hjælpe dig med at male dine yndlingsfigurer. Male dine vægge en enkelt farve eller gøre en væg en accent væg. Brug for hjælp male figurerne? Brug en projektor til at kaste billedet på din væg, så male det i som du farve i en malebog.

Veterankøretøjer

Bruge farver og klassiske bil farveskemaer fra 50 ' erne, 60 ' erne eller 70 ' erne til at dekorere dine vægge. Du kan have maling custom blandet på næsten enhver maling counter, så bringe i et billede af en bil fra din favorit æra at duplikere. Gamle bil medaljoner og logoer kan malet direkte på væggen, eller malet på lærred og monteret som tapet.

Garage Decor

Dit barn kan blive en bil, når du giver sit værelse en garage stil makeover. Male vægge til at ligne indre af en garage, og tilføje faux malet værktøjer og garderobeskabe. Hvis du har et trægulv, spor maling tire ind og ud af rummet ved hjælp af en stencil og sort maling. Hvis du ikke har et trægulv, male en flytbar gulvet klud i stedet. Male møbler til at ligne værktøjskasser og andre garage venlige motiver. Afslut rummet med en race bil seng og automotive illustrationer til en bil soveværelse ethvert barn vil elske.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com