Bil tema Teen drenge soveværelse udsmykning idéer

November 16

Bil tema Teen drenge soveværelse udsmykning idéer

Mange teen drenge nyde vandsport og aktiviteter såsom bilspil. Selv om de ikke er i racing, er mange drenge stadig interesseret i cool biler. Overveje at oprette en bil tema til din teenage drengs soveværelse. Husk hans alder og ikke gøre rummet også ungdommelige eller han vil ikke føle sig godt tilpas i rummet.

Ternet Flag

Hænge en sort og hvid ternede flag, som du kan finde på de fleste parter butikker, vandret på væggen, der er i modstrid med sengen. Hænge banneret højt oppe på væggen.

Vægge

Hvis du vil oprette en bil tema i din teenage drengs soveværelse, male vægge og loft en lys blå farve. Male dørkarme og vindue hvid. Hvis du har en stor væg tilgængelig, male et stort billede af en racerbane. Først, tegne en grå racerbane med en stiplet linje i hvid. Bruge maling til at farve det i. Købe små legetøjsbiler på et parti butik eller legetøjsbutik og lim dem på banen. Du kan også bare male billeder af racerbiler på banen.

Bed

Tilføje en simpel metal seng til din teenage drengs soveværelse. Bruge hvide plader og en sort dyne på sengen. Bruge pudebetræk, der er hvid og sort ternet. Tilføj smide puder i grøn, rød og gul. Kommoden skal være hvid eller lys træ. En rød stol ved siden af sengen er et hensigtsmæssigt supplement til soveværelset.

Tilbehør

Tilbehør vil pifte op en bil-tema soveværelse. I hele værelset, tilføje indrammet plakater af racerbiler. Placere hvide eller sorte bordlamper i stuen eller på skrivebordet. Bløde hvide tæpper fungerer godt i sit soveværelse. Tilføje andre dekorative elementer som sort og hvid ternet billedrammer og skrivebordstilbehør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com