Billig buske & værftet planter

December 18

Billig buske & værftet planter

Landskabspleje med buske og værftet planter kan tilføje skønhed og værdi til din ejendom. Heldigvis, buske ikke behøver at koste en formue enten. Selvom buske og flerårige værftet planter har tendens til at være dyrere end årlige blomster, er de sidste meget længere så en bedre værdi i det lange løb.

Lilla

Lilla buske er meget solide og blomstre ganske let. Bedst af alt, er disse smukke grønne buske med lilla blomster meget billige. En mellemstore Californien lilla bush, for eksempel, kan koster kun $10 til 15. Syrener kan overleve med blot vand og sollys, så de ikke kræver en masse af havearbejde vedligeholdelse.

Hortensia

Hortensiaer er ikke kun billige, de er smukt farverige. Hortensia generelt producerer blå, pink eller lilla blomster, afhængigt af sorten. Disse buske kan gøre godt, selv i koldere klimaer, så de er meget populære for landskabspleje. Selvom oprindeligt avlet i Japan, er hortensiaer nu meget udbredt i USA.

Yucca planter

Yucca planter kommer i flere varianter og er billige at købe. En af de bedste funktioner fra en yucca er, at det fastholder blade hele året rundt. Derfor er yuccas populære i koldere områder. Adam's nål række yucca planter er anbefalet af Christian Science Monitor for dens farve.

Rose Bush

Rosenbuske er meget solid, forholdsvis billig og fantastisk smuk når anvendes til landskabspleje. To sorter navnlig---knockout roser og blomst tæppe roser---er billige og gøre store grænsen planter. Roser kræver ikke en masse pleje og forvaltning.

Liguster

Privets er klassiske grønne buske, der præsenterer smukke hvide blomster. De kræver masser af vand og sollys for at overleve. De laver fantastisk hedge buske men skal trimmes jævnligt når der tjener dette formål. Nogle liguster sorter klarer sig godt i koldere klimaer, mens andre fungerer bedst i varmere områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com