Billig dæk belysning ideer

January 1

Billig dæk belysning ideer

Dæk belysning er den palet, som du kan male et mesterværk af humør og stemning på lærredet i dit hjem. Når du sætter det på den måde, det lyder som dæk belysning er meget dyrt, men der er mange billige muligheder.

Olie Tiki fakler

Langt den billigste løsning, olie tiki fakler er typisk bambus og indeholder genopfyldning plast olie brændstof dunke. En ekstra fordel til omkostningsbesparelser er, at de fleste fakkel brændstoffer indeholder myg frastødende, ligesom citronella.

Reb belysning

Reb belysning er en streng af lysemitterende dioder (lysdioder) indkapslet i fleksible plastslanger. De er vejrbestandige, holdbare og stikket blot i væggen, så ingen særlige ledninger er påkrævet. Speciale udklip er tilgængelige til at fastgøre den streng, hvor du vil (du bør aldrig trænge de plastslanger, da dette kan beskadige lys og/eller forstyrre dens vejrbestandighed).

Solar Lights

Solar lys lagre solens energi i batterier og konvertere det til lys. De har en fotocelle, der tillader dem at tænde automatisk. Selv om dyrere end de forrige indstillinger, de kræver ingen ledninger, installeres nemt, og ikke koster noget til at fungere, hvilket gør dem den mest miljøvenlige løsning tilgængelig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com