Billig gør det selv-køkken kabinet alternativer

November 10

Uanset af hvilken grund, du har brug for mere lagerplads. For mange mennesker, der betyder, at købe flere kabinetter. Men kabinetter er dyre og irriterende at installere. Vægmonteret og justerbare reoler, køkkenredskaber caddies knyttet til stænger og magnetiseret krydderi krukker er relativt billig projekter, rager ud fra væggen og er noget, de fleste mennesker med en værktøjskasse kan gøre.

Vægmonteret reoler

Åbne reoler er let at installere og kan holde noget, som et kabinet kan. Alt du behøver er to metal standarder, et par hylder og to beslag, der kan skrues til bunden af hylder til hver hylde, du ønsker at sætte. Ved hjælp af metal standarder vil tillade dig at justere hylderne, efterhånden som dine behov ændres, et plus i et køkken. Installere de metal standarder på studs for mere komfort. Ellers får du også brug for hule mur ankre. Dette projekt vil koste mindre end $100.

Stænger og køkkenredskaber Caddies på væggen

Hvis grunden til at du ikke ønsker at installere kabinetter er at din ledig plads ikke er stort kan nok til kabinetter, end at installere stænger og køkkenredskaber caddies være det rigtige for dig, især hvis du ikke har noget imod at have de varer, der skal gemmes ud i åbne. Du får brug for en stang for hver række, du vil have, et par bestik caddies med lidt blussede fælge, tynd ledning kabel og dupsko til at binde off kabel med. Installere stangen på væggen. Køre wire kabel langs kanten af dåsen og vedhæfte det til stangen i sløjfer med dupsko. Det må være meget stram.

Magnetiseret Spice stativer

Magnetiseret spice stativer gøre krydderier let at finde. Alt du behøver er lille matchende containere med klare toppe for hvert krydderi, du bruger, en stærk magnet for hver krukke, en hot limpistol og en metal ark størrelse af alle dine krukker tilsammen skal monteres på væggen. Alternativt kan du bare bruge en flad, metal bar. Hot lim magneter til bunden af krukken og tillægger væggen metal. Eller du kan gøre projektet billigere og holde krydderier på siden af køleskabet. Ikke gemme dem over brændeovn, som de vil miste nogle af deres smag fra varmen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com