Billig hvid klatreroser

May 5

Billig hvid klatreroser

Når tanken om voksende smukke roser er en smule skræmmende, overveje startende med klatreroser. Klatring eller vidtløftige roser kommer i et utal af levende farver, herunder en række hvide. De er normalt hårdføre planter, der trives i en bred vifte af klimaer, og kræver kun minimal pleje. De kan være uddannet til at klatre netop omkring alt. At vi holder omkostningerne mens du dyrker din hvide klatreroser er en forholdsvis simpel præstation.

Støtte

Undertiden tremmer, eller anden form for støtte, for dit hvide roser viser sig for at være en meget større udgift end roserne sig selv. Hvis du skal bygge et espalier, hegn, arbor eller pergola, vil dine omkostninger stige. For at holde checkhæfte i skak, overveje eksisterende strukturer for din roser at klatre. Fra en grænse hegn på din ejendom (være sikker på at tjekke med din nabo), til en eksisterende væg på dit hjem eller et udhus, en rose vil klatre om noget så længe jorden er god og der er masser af solskin.

Køb

Shoppe rundt for din klatring steg plante. Læse tags for at være sikker på den du vælger er en ønskelig sort til din have i form af sollys, krav til jord og vand, samt zone. Besøg havecentre og drivhuse i dit område og Sammenlign priser for at få de bedste tilbud på din hvide rose. Potteplanter roser er generelt dyrere end de sælges bare rod i poser. Internettet kan også tilbyde værdifulde ressourcer og gøre sammenlignende shopping en brise.

Stiklinger

Langt den billigste klatring rose er den, du får gratis og dyrke dig selv. Det kræver, at kende nogen med den hvide rose du ønsker, men hvis dette er tilfældet, anmode om, at de sparer du et par stiklinger næste gang de beskære deres bush. Mange mennesker vil være glade for dig at komme og få en klipning eller to helst.

Trim stilken på diagonalen og sted i vand med en tilføjet voksende hormon, som kan købes på ethvert Havecenter. Placer opskæring i diffust lys (ikke direkte sol) og afvente sig hen til rod. Når det sker, kan du overføre det til en pot med jord, og når den har etableret sig, placere den i din have spot. Rode steg stiklinger tager tålmodighed, trial and error, men er indsatsen værd.

Om roser

Mens klatreroser er lettere at dyrke end traditionelle store roser, kræve de stadig visse komponenter til at trives. At studere op på disse vidtløftige skønheder vil spare dig penge, at sikre, at du forstår grundlæggende før investere en hel del ind i noget, der kan forgå og efterlade dig med en tom have-- og pengepung.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com