Billig hvid vinter blomster

August 18

Billig hvid vinter blomster

Du kan få brug for en fantastisk centerpiece, planlægger en begivenhed som et bryllup eller ønsker bare at lysne de triste dage om vinteren. Uanset grunden, en buket af hvide blomster er, hvad du har brug for. Men købe vinter blomster kan være dyre, især hvis du vælger blomster sorter, der ikke dyrkes aktivt af kommercielle avlere. For at holde omkostningerne nede, skal du vælge hvide blomster for din ordninger, som dyrkes almindeligt i vintermånederne.

Paperwhites

De sarte, stjerneformet hvide blomster på lange stængler gøre paperwhites (Narcissus tazetta) en favorit i vinteren. Den berusende duft af blomster udsender fylder et rum. Paperwhites kan bruges som afskårne blomster i en buket eller vokset fra pærer, enten som en tvungen pære eller naturligt. Løgene kan dyrkes i en vase med vand til en dramatisk visning. Paperwhite blomster har en langvarig bloom liv.

Julestjerner

Julestjerne planter er en klassisk Christmas ikon, men er perfekt til indendørs skærme i hele vinterhalvåret. Ny julestjerne hybrider er blevet udviklet, hvilket resulterer i smukke hvide julestjerne blomster. Blomster tilbage på planten vil vare i flere uger med ordentlig pleje. Cut hvid julestjerne blomster kan anvendes i blomsterarrangementer, når du varme forsegle bunden af stammen til at forhindre, at den hvide sap siver ud. Varme forsegling er gjort ved at tage den afskårne ende og dyppe den i kogende vand i 30 sekunder, eller brug en åben flamme fra en lysere afholdt under den overskårne stængel til ætse slutningen. Julestjerne blomstrer er ikke normalt langvarig som en cut blomst, men du kan forlænge bloom tid af periodisk recutting og varmeforsegling stilken.

Amaryllis

Amaryllis er en vidunderlige vinter lily og nye hybrider tilbyder en spektakulær hvide blomstre. Ligesom det sarte paperwhite, kan amaryllis dyrkes fra sin pære i jord eller en vase med vand til at lyse ethvert sted i dit hjem. Lang, elegant stængler af amaryllis kan nemt integreres i en vinter hvid buket og vil vare i op til to uger. Vælg stilke til dit arrangement, der har den første knop begynder at åbne; de resterende knopper vil snart følge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com