Billig plænen gødning

May 22

En smuk græsplæne er målet for mange, men det kan være en dyr hobby. Med lidt viden om hvad din græsplæne behov, kan du formulere dit eget billige plænen gødning for at få resten af dit nabolag, se grøn.

Komposteret materiale

Kompostering værft udklip og køkkenaffald giver en næringsrig plænen gødning, der er gratis, kræver kun lidt planlægning og indsats for at dyrke. En sund græsplæne behov for næringsstoffer og gavnlige bakterier til at fodre græs. Spredt fint komposteret materiale over plænen med en udsendelse eller hånd sprederen for foder og uddybe rodsystemet.

Gødning te

Gødning te er en alsidig og billig gødning mulighed for haver eller græsplænen. Garden Grapevine henviser til gødning te som "Naturens flydende vegetabilske fødevarer", og anbefaler at bruge kanin gødning for sin mangel på "land fragrance." Instruktioner for at gøre te, ifølge hjemmesiden Garden Grapevine, er at sætte fem Potter af gylle på toppen af en stor firkant af porøse klud, såsom jute. Binde de fire hjørner af jute sammen for at danne en pose og læg dem i en 5-gallon spand. Placer spanden i et solrigt område og tilføje tre gallon af varmt vand i den. Lad posen stejle i spand med vand i en uge. Fjern posen og holde det over spanden, indtil det stopper dryp. I slutningen af ugen vil du have en forsyning af koncentrat til at tilføje i en græsplæne sprøjte, der tillægger vanding slangen.

Fall fodring blanding

Sierra Vista område Haveejernes Klub tilbyder en opskrift for at skabe en billig fall græsplæne mad blanding. Bland en 50-pund pose græsplæne mad, (som dækker 2.500 kvadratfod), tre pounds af epsom salte og en kop vaskeri sæbe. Påfør blandingen på halvdelen af den anbefalede afgift med en håndholdt tv eller drop sprederen.

Jerry Bakers grønne-up Tonic

America's Master Gardener, Jerry Baker giver en enkel opskrift på en året rundt tonic til anvendelse som en billig græsplænen gødning. Hans tonic er en favorit for mange gartnere, som det leverer flere næringsstoffer, enzymer og bakterier nødvendigt for sund græsplæne vækst.

Bland de følgende ingredienser i en spand: en dåse øl, en kop af ammoniak, halv kop opvaskemiddel, halv kop af flydende græsplæne mad, halv kop melasse eller majssirup, en kop af baby shampoo, en kop antiseptisk mundskyl og en kop af tobak te. Hæld den koncentreret blanding i en yard sprøjte. Han anbefaler yderligere anvender den "på alt i din værftet til punkter eller afstrømning hver tredje uge, om morgenen, i hele vækstsæsonen."

Tang te

Haven Web anbefaler Tang te som en billig plænen gødning som det "indeholder gavnlige væksthormoner og gavnlige svampe mad kilder til jord mikrober." Hjemmesiden foreslår, at du køber Tang fra et lokalt orientalsk marked, eller hvis du bor i nærheden af en strand du kan samle det for gratis. Grind Tang i en foodprocessor og stejle i vand, som du ville i forbindelse med gødning te. Behandle plænen ved at tilføje te koncentrat til en græsplæne sprøjte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com