Billige alternativer til beton Patio

May 9

Billige alternativer til beton Patio

Mens beton terrasser eller brolægger terrasser er attraktive, kan de være dyre. Opdaterer gamle terrasser med farvestoffer eller pletter er den mest omkostningseffektive måde at sætte fut i en gammel beton patio, men hvis du ønsker at tilføje en ny gårdhave eller erstatte en gammel en, kan du finde billige alternativer til en konkret gårdhave. Materialer som grus eller barkflis skabe et naturligt miljø, der påvirker den overordnede udformning af gården.

Ved hjælp af grus

Grus er muligvis ikke det første materiale, der kommer til at tænke for at skabe en gårdhave, men grus er tilgængelig i en bred vifte af teksturer og farver og er et overkommeligt alternativ til beton. Grus kan bruges alene, indeholdt i en træramme at forhindre småsten fra migrere til andre områder af værftet eller bruges sammen med en række materialer om personlige og kreative patio-design.

Selv om ikke alle grus form er velegnet til gårdhave brug, kan du veksle stilarter for at tilføje tekstur og interesse. Når du vælger grus, kigge efter sten som granit eller lava sten, som vil kompakt under brug for en fast, stabil overflade, der forhindrer borde og stole fra rokkende under brug.

Før hælde grus skal du udgrave jorden til en dybde af 4 inches. Du vil også skulle have en 2-tommer base af store grus til dræning, så sørg for at medtage dette lag i din Budgettere omkostninger. Det grus du planlægger at bruge til terrassen bør være en halv-tomme under toppen af din træramme, omkring en tomme eller så dyb.

Sand

Sand er måske det letteste materiale, design og kræver meget lidt pleje eller vedligeholdelse. Brug sand som din gårdhave materiale vil give en sommer, strand-stil tilbagetog, der ikke kun er behageligt for dine fødder, men også giver rigelig legerum for småbørn.

For sand terrasser skal du til at udgrave området eller holde sandet indeholdt med landskabspleje tømmer eller andet materiale, kantning. Du bør også bygge en dræning underniveau med store grus, omkring 2 inches dyb, og derefter dække over grus med en presenning eller lignende materiale og fylde området gårdhave med rent sand. Sandet skal måle 4 inches dyb for at støtte møbler og regelmæssig brug.

Barkflis ideer

Selv om traditionelle træ terrasser ikke er normalt billigere end beton, er det muligt at bruge træ materialer til at oprette en uformel gårdhave, der er både attraktive og overkommelige. Træ barkflis er en af de nemmeste materialer at arbejde med og er let tilgængelige i et bredt sortiment af farver.

For denne idé, bør du begynde ved at oprette en rektangulær eller kvadratisk ramme fra robust kantning tømmer eller pyntede indlæg for at indeholde barkflis. Du kan også bruge store Landskabsarkitektoniske sten eller fliser til at oprette en kontrasterende eller cirkulær kant. Du bør udfylde området gårdhave med store grus eller sand om 1 tomme dyb til afdrypning formål, og derefter dække området gårdhave med din foretrukne stil af muld. Barkflis vil kompakt over tid til at skabe et solidt grundlag for havemøbler.

Patio måtter

Patio måtter eller udendørs tæpper er det billigste materiale til rådighed og kan flyttes fra én placering til en anden efter behov. Mange måtter har et sortiment af design, der supplerer ethvert designtema og kommer i en række forskellige materialer, som er vejrbestandigt og nem at passe.

Ved hjælp af en kombination af materialer

Ved hjælp af en kombination af materialer kan opfylde dine design behov samtidig med at dit budget i linje. For eksempel kan du oprette stor robust baser for møbler ved at købe billig fabriksbeton. Du kan gøre dine egne forme fra plasticforet Pizzaæsker eller lavvandede spande og arrangere dem under den planlagte opholdsområde. I stedet for beton, kunne du også bygge solide træ platforme for møblerne. Spar penge ved at udfylde resten af terrasse plads med billige materialer som mos, kugler eller materiale, som gnister din kreativitet til at skabe dit eget rum. Blomster og planter tilføje en delikat, kontrasterende element til design, indførelse af lokkende dufte og tiltrækker mange forskellige sommerfugle og kolibrier.

Bargain Shopping

Du kan blive overrasket over nogle af de materialer, der er tilgængelige gennem lejlighedskøb forretninger. Spørg din lokale hjem forbedring butik hvis de har nogen sidesten materialer fra en anden persons gårdhave projekt eller nogen bunden og dent forsyninger på salg, som du kan bruge til din gård design. Check med lokale donation centre for karakteristiske stykker, der kan påvirke din design idé.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com