Billige gulve ideer til det rustikke udseende

October 19

Billige gulve ideer til det rustikke udseende

Din Gulvbelægning kan slå tonen an for hele rummet. En folkelig og rustikke gulvet vil hjælpe give dit værelse en afslappet indretning, som er både venlige og attraktive. Før du bruger en formue på antikke sten eller vintage gulvbrædder, tage et kig på nogle løsninger, billig, gør det rustikke gulve.

Rustik imiteret læder gulv

Hvis du er på et stramt budget, kan det rustikke udseende du vil være så tæt som de gamle indkøbsposer sidder på dit køkken hylde. Genbrug papirposer for at give dine gamle vinylgulve udseendet af vintage læder. Begynder ved at vaske dit gulv med TSP eller nogle andre vinyl rengøringsmiddel blandet med vand. Gå over det med en fugtig moppe til at skylle det, så lader det tørre. Mens dit gulv tørring, begynde at rive op din papirposer i uregelmæssige stykker med ru kanter. Stykkerne skal være mellem 6 og 24 inches i længde og bredde. Krølle hvert stykke op, så lå det på jorden og glat det. Gøre en bunke med nok dele til at belægge dit hele gulvet. Skær nogle stykker med en lige side, linje kanten af gulvet og krølle dem som du gjorde de andre stykker.

Når gulvet er tørt, male et tyndt lag af polyuretan i ét sted nær kanten af gulvet. Placer et stykke af pose på toppen af det, så den lige side linjer op med kanten af gulvet, tryk den nedad, og male et tyndt lag af polyuretan oven på stykket. Male en tilstødende plaster på gulvet og lægge et andet stykke, så det overlapper først. Derefter male toppen af stykke med poly. Fortsætte indtil værelset er dækket med et kludetæppe af papir taske stykker. Lad det sidde i en time og anvende en anden frakke af poly oven på gulvet. Gentag to gange mere, så er der fire lag af polyuretan på gulvet i alt. Derefter holde alle ud af rummet for 24 timer, så polyurethan kan tørre.

Hånd-nødstedte gulv

Køb gamle, rustikke bestyrelser for dit gulv kan være involveret og, afhængigt af træet, ganske dyrt, men sørgeligt dine eksisterende trægulv for at give det en alderen look er ganske billigt. Start ved at gnide en 2 fods kvadrat gulv med en våd klud eller moppe. Skrab det våde område med en maling skraber, først skrabning med træets årer og derefter mod det. Våd en anden pladsen på gulvet og skrabe det som du gjorde første-pladsen. Fortsæt, indtil du har våd og skrabet hele gulvet. Derefter nød træ. Kravle på knæene og ramme det tilfældige steder med en metal kæde. Gouge det med en krage bar eller metal fil, ridse det med en maling skraber og ellers misbruger dit gulv, indtil det er dækket med en række tilfældige ar. Feje og Støvsug det grundigt og moppe det med en fugtig moppe til at rydde op resterende støv. Endelig, pels det med pletten af dit valg efter instruks inkluderet. Færdig ved forsegling gulvet med flere lag af polyuretan.

Rustik tæpper og måtter

Hvis du ikke ønsker at gå igennem på bekostning af at redoing hele gulvet men ønsker at tilføje nogle rustikke accenter, bruge måtter og tæpper til at få arbejdet gjort. Tilføje et udvalg af bjælkehytte accent tæpper, kludetæpper eller thatch match til at give dit værelse en lodge, grænse eller ø rustikke udseende. Tilføje rustikke tilbehør til dit værelse i gulvhøjde eller på lave borde til at komplimentere look, såsom træ udskæringer af natur scener, tiki masker, hjortetak gulv lamper og andre folk-art dekorationer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com