Billige ideer for Home Decor

February 15

Dekorere dit hjem kan blive meget dyrt. De fleste husejere vil stå med deres penge, men så kan de sætte off dekorere deres hjem, indtil de har en masse penge at bruge. Heldigvis behøver du ikke en masse penge til at dekorere dit hjem. I virkeligheden, koster nogle af de ting du kan gøre for at dekorere dit hjem med den mest indflydelse meget lidt penge.

Maling

Maling er den billigste måde at dekorere dit hjem. Selv noget så simpelt som maleri stark hvide vægge en cremet grå vil dramatisk forbedre udseendet af dit værelse. Prøv at male tre vægge en neutral farve, og derefter en fjerde væg en pulserende accent farve. Bruge maling på et barns værelse til at oprette et farverigt vægmaleri eller design, som prikker eller striber. Du kan endda male over mørke paneler til at lysne og opdatere et familieværelse. Desuden investere i en dåse eller to af spraymaling. En grim messing lysekrone, indkøbt på en garage salg, ser helt anderledes når spray-malet en moderne sort. Spray-Paint lysestager, hylder og andre elementer til at opdatere dem og bruge dem som home decor.

Vindue behandlinger

Hvis din windows er nøgne, klæde dem med billig gardin paneler eller nuancer. Dette vil gøre dit hjem til at se meget mere trak sammen. Du behøver ikke at bestille luksus paneler gennem et stormagasin. I stedet hænge en simpel gardin bar og drapere en længde af ren og skær stof over det for en billig måde at straks opdatere et rum. Pak det omkring stangen og lad enderne Dingle ned på hver side af vinduet. Derefter, oprette personlige oplysninger med en skygge. Roman nuancer er en af de billigste type dækker for windows, men de skaber et elegant look, som er meget pænere end dyrere plast eller træ persienner.

Kunst

Originale fotografier ikke kun gøre stor vægkunst, men de tilpasse en plads. Vælg din favorit billeder af din familie, landskab eller ferie steder. Skiftevis, gå ud og tage nogle foto specielt til dit hjem. Forstørre dem og udskrive dem i sort og hvid eller sepia toner til at give dem en mere kunstneriske flair. Derefter ramme dem og hænge dem. Rammer kan være dyrt, så at virkelig spare penge, kan du besøge din lokale genbrugsforretning. Der kan være en grim fløjl maleri af killinger til salg, der har en perfekt smuk ramme. Du skal blot fjerne killingerne og indsætte dit foto. Hvis du er rigtig heldig, kan du endda finde en flot kunstværk som du kan tage hjem samt nogle rammer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com