Billigere alternativer til Roundup

November 29

Billigere alternativer til Roundup

Roundup, et populært produkt af Scotts Miracle-Gro company, et datterselskab af virksomheden Monsanto kan dræbe og forhindre invasive græs, ukrudt, børste og endda træstubbe. Roundups udsalgspris afspejler dets status som en førende og en alment genkendelige mærke. Mindre kendte mærker, samt alternative de lugning metoder ofte præsentere billigere alternativer til Roundup brand.

Ukrudt og græs ødelæggelse

De mest almindelige og udbredte de lugning produkter, ukrudt og græs killer løsninger forgiftning af areal og rodsystemer af invasive ukrudt og græsser, forårsager planterne visne og dø. Produkter ligner Roundups traditionelle ukrudt og græs killer omfatter TotalKill og Spectracides ukrudt og græs mordere. Disse mærker detailpriser er ofte 10 til 40 procent lavere end for Roundups detail tryk. Derudover resulterer regelmæssig manuel plænepleje, såsom slåning græs og trække ukrudt, i det samme endelige mål af de lugning uden at indføre fremstillede kemikalier i et vandførende. Manuel plænepleje handler monetære omkostninger i forbindelse med en manuel omkostninger.

Ukrudt og græs forebyggelse

Ud over forgiftning overflade og rodsystem af invasive ukrudt og græsser, forgifter ukrudt og græs forebyggelse af Roundups også jorden omkring rodsystem, at forhindre enhver mulig genvækst af invasive ukrudt og græsser. Produkter såsom concerns Weed forebyggelsen Plus gødning giver lignende resultater ved at skabe en voksende miljø, der understøtter noninvasive planteliv, såsom blomster og grøntsager, mens samtidig at skabe en fjendtlig vækstmiljø for invasive ukrudt og græsser i op til et år. En 5 lb. pose concerns gødning giver ukrudt forebyggelse for et areal, der nogenlunde svarer til areal en 1 1/3 gallon af Roundup weed forebyggelsen kunne dække for et år, og det gør det til under halvdelen af udgifterne. Regelmæssig tilling jord ikke beboet af noninvasive planter også aids i at forhindre væksten af invasive ukrudt og græsser.

Hård børste ødelæggelse

Hård børste udgør en klasse af planter, der har naturlige forsvar mod manuel fjernelse, torne, hård stilke eller endog giftige kemiske reststoffer. Roundups hård børste killers arbejde i stort set samme måde som deres ukrudt og græs mordere af forgiftning overflade og rodsystem af hård børste, såsom poison ivy. Orthos hård børste killer fungerer på nøjagtig samme måde, og koster omkring 70 procent så meget som Roundups produkt. Derudover er påtagning beskyttelseshandsker og lange ærmer og fuld-benede tøj til manuelt træk hård børste en mulighed. Andre valgmuligheder omfatter kvæler plante patch med en plastik tarp, forhindrer, at ilt eller sollys fodring hård børste.

Stump ødelæggelse

Måske de mest vanskelige af planten noget for at ødelægge, træstubbe kan ofte leve godt forbi ødelæggelsen af deres kufferter, grene og blade, selv resulterende i genvækst af et nyt træ. Roundups træ stump killer fungerer på nøjagtig samme måde som dens ukrudt og græs killer ved at indføre en giftig toksin til stumpen overlevende rodsystem. Stub-out, Spectracide og Ortho tilbyde stump fjernelse løsninger, at koste et sted mellem 30 til 50 procent mindre end Roundup. Derudover, manuelt grave ud rodsystemet og trække stumpen fra jorden med et trækkende køretøj, såsom en lastbil eller en terrængående køretøj, resultater i samme ende mål, mens samtidig tillader dig at undgå utilsigtet forgiftning andre træer, der kunne dele en rodsystemet med stumpen du ønsker at fjerne, en garanti for, at ingen fjernelse af stump herbicid kan gøre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com