Billigste måde at opvarme en Garage

August 30

Billigste måde at opvarme en Garage

Om din garage er knyttet til dit hus eller fritstående, du har brug for til at opvarme rummet. Arbejde på projekter i kulden er ikke sjovt, og kold luft kan skade værktøjer og udstyr. Hvis du har nogen lækager eller vand kommer ind i rummet og fryser, får du endnu flere problemer at bekymre sig om i foråret. Undgå disse problemer, før de udvikler. Opvarmning din garage behøver ikke at være dyrt og kan udføres billigt.

Instruktioner

•Undersøg vægge og loft i garagen, på udkig efter nogen isolering. De entreprenører, der bygget dit hjem skal have installeret tyk isolering på loft områder og i mellem væggene. Tilføje isolering til disse områder, hvis du savner din garage.

•Measure størrelsen af din garage, eller få et groft skøn over det areal. Du skal kende mængden plads du har til at varme for at opvarme det effektivt.

•Brug forseglet forbrænding til rumopvarmning. Varmeapparater stole på naturgas eller Petroleum og arbejde ved at tage luften fra omkringliggende områder og sende det ud igen som varm luft. Tjek emballagen omhyggeligt for at bestemme mængden af plads hver varmelegeme dækker, og købe nok varmeapparater til at opvarme rummet effektivt. Med en single-bil garage, vil du sandsynligvis brug for et minimum af en vandvarmer. Drej til rumopvarmning på mindst 30 minutter før du arbejder i garage til at bringe temperaturen op på et komfortabelt niveau.

•Installer elektriske strålende loftspaneler i områder af din garage. Panelerne er installeret på vægge og lofter og arbejde af varme genstande i nærheden nærhed. Panelerne vil hurtigt varme op på væggene, blokering fra den kolde luft og gør det varmere i garagen.

•Sæt tæpper eller tæpper på gulvene og over eventuelle åbninger i garagen, herunder windows. Hammer Tæpper på plads med negle, fastgørelse sikkert til væggene. Dette hjælper overdøve alle kladder eller kold luft, som kan gøre garagen føler endda koldere og mindske effektiviteten af varmeapparater.

Tips & advarsler

  • Fjern eventuelle objekter, især tøj og brændbare materialer, fra omkring Rumopvarmere til at reducere risikoen for brand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com