Billigste vindue behandlinger

March 16

Vindue behandlinger kan blive meget dyrt, men de behøver ikke at være. Du kan finde eller gøre smagfulde og funktionelt vindue behandlinger for meget få penge. Og hvis du laver dem selv, kan du skræddersy dem til din egen personlighed gennem dit valg af stil og materiale. Med punkmiljø og sund fornuft, kan du tjene lidt penge gå en lang vej.

Blinds

Plast og vinyl blinds og nuancer omkostninger ganske lidt i forhold til træ eller stof dem--ofte i $10-20 varierer, afhængigt af størrelsen på vinduet. Sådanne blinds og nuancer kan ikke har luksuriøse udseendet af træ eller vævet dem, men de tiltrækker ikke stor opmærksomhed, enten. Denne neutrale kvalitet giver øjet til at fokusere andetsteds--på gardiner, knudepunkter i rummet, eller visningen udenfor. Eller du kunne gøre attraktive klud blinds ved at følge instruktionerne i Linda Neubauer "komplet foto Guide til vindue behandlinger."

Discount stof

Gardiner kan være nemt at gøre. Simpelthen hem stof kanter, så de ikke ser laset, ved hjælp af en symaskine eller gøre det i hånden. Derefter fold øverst og sy det flere inches fra toppen til at skabe en lomme. Du kan finde rabat stof på et lokalt håndværk butik. Ofte går de på salg når levering bliver lav. Bare sørg for der er nok venstre for dine gardiner, og du vil have billig stof at arbejde med.

Thrift Store tilbud

Genbrugsbutikker er gode steder at finde gardiner på et budget. Men ikke begrænse dig selv til bare at kigge på gardiner. Kig på sengetæpper, lange nederdele, duge og andre materialer, der kan være stor nok til at rumme din windows. Du kan nemt forvandle disse materialer til gardiner, som beskrevet ovenfor.

Patchwork gardiner

Mikse og matche forskellige brugt eller nedsatte stoffer til at oprette patchwork gardiner. Du kan oprette en charmerende sæt gardiner til et land-stil hjem, eller en funky sæt af vindue behandlinger til en chic apartment. Mønsteret kan være indviklede, ved hjælp af mange små firkanter, eller det kunne være en stor blok mønster af større kvadrater. Hvis du nyde quiltning, eller ønsker at prøve din hånd på det, arrangere små stykker af stof i mølle mønstre eller andre designs.

Floral accenter

Som Creative Publishing International viser i "Kreative vindue behandlinger", kan en blomsterarter arrangement designet til at sidde på toppen af en gardinstang være ganske smuk, samtidig med at tilføje karakter til et rum. Om blomster og andre materialer er ægte eller kunstige, bringer de følelsen af udendørs ind i hjemmet. Du kan gøre sådan et arrangement selv med tørrede blomster, grene og græs, eller købe dem fra en dollar butik eller håndværk butik. Eller du kan sy kunstige blomster, ivy og andet afpuds på mesh stof eller andre lutter materiale til at skabe et sæt af lunefulde, natur-tema gardiner.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com