Biologisk bekæmpelse af dammen alger

October 19

Dam alger ofte gør vandet ser slimet og grimme. Men flere biologiske kontrolelementer kan tilbyde en løsning på problemet er alger, hjælper din Dam til ser indbydende og sund igen.

Byg halm

Halmballer Byg placeret i en alger-fyldt dammen kan hjælpe kontrol alger overvækst. Byg halm frigiver et stof, der forhindrer vækst af nye alger. Som gammel alger dør og nye alger vokser på en reduceret sats, begynde algerne at komme tilbage i balance.

Fisk

I nogle stater, som i Texas, alger-spise fisk hjælpe kontrol alger problemer. Triploid græs karper hjælp kontrol fintrådede alger. En anden fiskearter, tilapia, virker i varmere regioner af landet hvor fiskene hjælpe spiser algerne i større søer. Tilladelser til at bruge fisken kan være krævet af county eller staten.

Flydende planter

Flydende planter bidrage til at bekæmpe alger ved hjælp af ressourcer som næringsstoffer og lys, at alger også kræver. Fratage Dam alger af disse midler hjælper med at holde det under kontrol mens giver fisk ly og rødder for at forbedre deres levesteder. Ved hjælp af indfødte plantearter stopper planter fra at tage over dammen og skabe et nyt problem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com