Birdhouse maleri ideer

August 25

Birdhouse maleri ideer

Mange fugle bliver lykkeligt reden i en umalet træ kasse, og henfald-resistente woods, såsom cedar, kan modstå de elementer fint. Stadig, en god frakke af maling kan gøre en god tilføjelse, så længe birdhouse tiltaler stadig fugle som en naturlig, beskyttet plads til at øge deres unger. Bare sørg for du undgå fælles goofs som bly-baseret maling, så din gode intentioner ikke ender med at sætte jeres fjedrede gæsterne i fare.

De ikke liste

Undgå de tre største fejl folk gør, når udsmykning birdhouses: ikke male indersiden eller i nærheden af indgangen, hvor fugle er mest sandsynligt at hakke; de kan indtage maling chips. Brug ikke træ pletten eller bly-baseret maling, som kan være giftige for fugle. Også, ikke male uden for birdhouse en mørk farve--det vil absorbere varme og gøre livet ubehageligt for beboerne.

Foretrukne farver

Opt for jorden-tonet farver--såsom tan, grå eller grøn--som passer til dine omgivelser. Selv om de ikke måske være iøjnefaldende, appellerer disse farver til de fleste fuglearter et hjem, måske fordi de er mindre tilbøjelige til at tiltrække meddelelse af rovdyr. Der er én bemærkelsesværdig undtagelse, men: lilla martin huse kan males hvide at holde indersiden af birdhouse køligere, ifølge Esther Lutz, master naturforsker for University of Illinois udvidelse, i artiklen "Tiltrække fugle med Birdhouses."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com