Birdhouse projekter og håndværk med græskar

December 6

Birdhouse projekter og håndværk med græskar

For en interessant twist på dit næste projekt, gør det selv-birdhouse, gøre en birdhouse fra en reel centnergraeskar. Når græskar er helt tør, kan du bruge dem til at oprette flere typer og stilarter af birdhouses. Fra en grundlæggende centnergræskar til en ferie-tema centnergræskar, skal du bruge din fantasi til at skabe en iøjnefaldende birdhouse dine venner vil misunde. Nogle tørrede græskar og en tur til din lokale detailhandel eller håndværk butik er alt du behøver for at oprette disse birdhouses.

Grundlæggende Birdhouse

Hvis du vil oprette en grundlæggende centnergræskar birdhouse, vil du har brug for en fuldstændig udtørrede centnergraeskar, akrylmaling, håndværk wire, pensel, en boremaskine og borehoveder. Bore en 2-tomme hul i centnergræskar for fuglen at indtaste. Bore små huller i toppen af ventilation og i bunden for kloakering. Male centnergræskar i farver efter eget valg med akryl maling, tilføje en frakke af fugemasse til at beskytte det mod vejret og hænge det med håndværk wire fra en træet lemmer.

Par græskar

Omdanne et gift par hans-og-hendes birdhouses med akrylmaling, sejlgarn, en boremaskine og nogle borehoveder et par tørrede græskar. Bore en 2-tomme hul i hver centnergræskar for døråbninger. Brug mindre borehoveder til at lave ventilation og dræning huller. Male ansigter på græskar med akryl maling. Den mandlige centnergræskar, male kort hår og et overskæg. Den kvindelige centnergræskar, male langt hår, læbestift, lange øjenvipper, blush og øjenskygge. Når malingen er tør, spray begge græskar med en udendørs fugemasse. Hænge par side om side fra et træ med sejlgarn.

Ferie

Du skal bruge flere udtørrede græskar, en boremaskine, borehoveder, maling og sejlgarn at gøre ferie-tema birdhouses. Først bore huller for indrejse, ventilation og afløb. Til jul, male centnergræskar grøn med røde accenter. For Valentinsdag, male centnergræskar røde som et hjerte og skrive ord, "Be Mine" i en kontrasterende farve. Male flere små græskar i pastel maling som påskeæg til påske. Hænge græskar med sejlgarn fra enhver træ. Spray med en udendørs vejr fugemasse til at gøre dem vejrbestandig.

Bikube

Oprette en bikube centnergræskar birdhouse med gul og sort akrylmaling, en boremaskine, borehoveder, klart vejr-resistent spray maling, pensler og sejlgarn. Male sorte og gule striber på centnergraeskar og male ord "Bee Nice" på en af de gule striber. Male små humlebier på en af de andre gule striber. Bore en 2-tomme hul i siden af centnergræskar for fugle, samt ventilation og dræning hullerne. Spray klart vejr-resistent maling hele centnergræskar at beskytte det mod dårligt vejr. Binde sejlgarn til centnergræskar at hænge det fra et træ.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com