Birk hårdttræ gulv vs Hickory gulv

March 18

Birk hårdttræ gulv vs Hickory gulv

Når det kommer til hårdttræ gulvbelægning, går mulighederne langt ud over den traditionelle eg. Elegancen af trægulve kan findes i mange forskellige andre materialer, såsom Birk eller hickory, at nævne nogle få.

Typer

Birk har mange alternative former at vælge imellem, såsom gul birk, papir birch og sød birch. Hickory har ingen undertyper men kommer i forskellige teksturer og farver.

Udseende

En klar karakteristisk for Birk er fundet i den store kontrast mellem de cremet gul sapwoods lethed og mørket af de rødlige brune heartwoods. Hickory, derimod funktioner blege hvide sapwoods og tan heartwoods, udlån en rustik kvalitet til et værelse.

Omkostninger

I 2009, birk gulvbelægning varierede fra $5 til $7 pr. kvadratfod, mens prisen på hickory var lidt højere, normalt gennemsnit $9 til $12 per kvadratfod.

Holdbarhed

Birch kommer ud med en 1.260 rating på tabellen Janka, en skala, der anvendes til at måle den relative hårdhed af skoven. Hickory toppe Birk nemt med en rating på 1,820. Kun et par woods er sværere. Brasilianske valnød Topper listen på 3,620.

Installation

Mens hårdheden af hickory gulve er fantastisk til holdbarhed, gør de tæt pakket materiale for en langt mere vanskelig installation end Birk og må kun installeres af en professionel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com