Bissell 39N7 damp skudt hårde overflade Specs

June 10

Bissell 39N7 damp skudt hårde overflade Specs

Ved hjælp af kemiske rengøringsmidler til fjern sæberester fra bruseren væggen og sprøde fedt fra komfur kan være dyrt og ildelugtende. Bissell's Steam skud hård overflade renere bryder ned gunk og snavs, rengøring og desinfektion som det går. I marts 2011, renere sælger for mindre end $40 og kommer med en begrænset et års garanti.

Handy Design

Vægt på lidt mindre end fem pounds, er damp skud designet til at blive afholdt og betjenes med én hånd. Dette efterlader din anden hånd fri til at tørre ned området dampet. De spidse snude hjælper du buste ud snavs indlejret i små områder, ligesom sømmen hvor din komfur møder counter-top. Udløseren er en behagelig pasform over håndtaget, let trykket med tommelfingeren. 16-fods elektrisk ledning giver dig mulighed at nå flere områder fra en stikkontakt.

Tilbehør

Bruge injektionsmørtel penselværktøj til at angribe snavsede injektionsmørtel og krat smalle sprækker. Udvidelse slange gør det muligt for dig at rengøre de svære at nå områder. Den flade skrabe værktøj hjælper med at fjerne tapet og andet, der skal være skrabet, ligesom tyggegummi og stearinlys voks. Løsne skorper, bagt på fedt med penselværktøjet detaljer, som også er god til at fjerne sæbe afskum. Værktøjet vindue sugefod aftørre windows som det renser og vinkel koncentrator værktøj fokuserer damp til højtryk snavs-busting og sanitizing.

Stof dampende

Damp skud leveres også med et stof damper værktøj. Efter montering stof damper klud til værktøjet, flytter du damperen over en artikel i tøj, der hænger på en bøjle. Damp skud fjerner rynker fra tøj og kan også bruges til at opfriske den skjorte, som du ikke har tid til at vaske og tørre. Bissell anbefaler først test damper på en skjult område af tøj til at sikre, at dens farve ikke vil blive påvirket.

Bruger

Damp skud anvendelser er kun begrænset af din fantasi og snavs og bakterier, der omgiver dig. Efter rengøring spor på din døre til brusekabiner og løsne snavs på din grill, skal du bruge det til at desinficere dit barns legetøj, Mikrobølgeovn, renovationsafgifter, kølere, skraldespande og pet bure. Spray lampeskærme og silke planter i stedet for støvning. Opret en cool tåge for levende planter af dampende fra en afstand. Brug det høje tryk damp til at smelte ned ruder kit på windows. Bare ikke bruge det til at rense dyr, mennesker eller stikdåser. Bissell også advarer mod at bruge damperen som et rum varmeapparat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com