Bissell magt damper oprejst dybt renere instruktioner

March 12

Bissell PowerSteamer er en opretstående tæppe renere designet til dyb Tæpperens der er tilgængelige for køb online eller i udvalgte hjem detail, afdeling eller apparatet butikker. PowerSteamer leveres med en begrænset garanti og har en 6.25 amp motor, roterende børste elsystem, 25-fods ledning og en 15-tommer-dækkende rengøring sti. Kun voksne bør operere tæppe renere på grund af sin brug af elektricitet og varmt vand, og den samlede vægt af enheden.

Instruktioner

•Indstil PowerSteamer håndtere ned og løft håndtaget på tank til at trække tanken ud af bunden. Rotere tank håndtaget mod dig og afsætte låget. Hæld varmt vand i tank til mærket på siden af beholderen.

•Luk tank låget og erstat i bunden af enheden. Sikre, at håndtaget er skubbet tilbage til at låse på plads. Trække den formel tank ud af basen og skru låget. Hæld i Bissell mærke rengøring formel til at mærke på den side af tanken og luk låget. Sat tilbage i enheden.

•Øge PowerSteamer håndtere og slå "SmartMix Dial" til det ønskede niveau, rengøring. Vælge "Høj trafik", hvis rengøring jorden-i snavs, "Normal" for mest rengøring situationer eller "Vand skyl" til delikate tæppe overflader. Slå "Klar værktøjer Dial" til den rigtige indstilling for den sal der skal renses. Tilslut netledningen og slå afbryderen til "On."

•Squeeze rengøring udløseren, placeret på håndtaget, og flytte PowerSteamer i en tilbage og passere frem over den våde overflade. Flytte den frem og tilbage igen uden at trykke på udløseren. Gentag over området hele tæppet.

•Drej off PowerSteamer når du er færdig og afmonterer. Fjerne tanken og åbne låget. Rense filteret ovenpå låget med koldt vand og skyl ud de øvre og nedre tanke. Saml kampvogne i enheden en gang tør og gemme i et rent, tørt sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com