Bissell Proheat Clearview Plus instruktioner

April 7

Bissell Proheat Clearview Plus instruktioner

Den Bissell ProHeat ClearView Plus er en dyb cleaner til tæpper og nøgne etager, der omfatter en indbygget varmelegeme til at opvarme vandet og rengøring formlen i maskinen til at løfte ud af jorden-i snavs fra overflader. Enheden tilbyder en 12 amp effekt motor og en roterende, seks-rækken børste system. Vakuum areal skal rengøres med en standard støvsuger tidligere hen til benytter tæppet renere for de bedste resultater. Opererer den ProHeat ClearView renere er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Tag "SmartMix" flaske ud af bunden af maskinen og vend flasken til at få adgang til fælles landbrugspolitik. Åbn den fælles landbrugspolitik og fyld til mærket på siden af flasken med Bissell mærke rengøring formel. Erstatte fælles landbrugspolitik og flasken tilbage i maskinen.

•Vælg på håndtaget slip flytte maskine håndtaget og løfte ud vandtanken. Rotere vand tank håndtaget frem og løft låget. Fyld tanken til halsen med varmt vand fra hanen. Luk låget, erstatte tank på maskinen og klikke det på plads.

•Plug i maskinen og turn på "Power" tænder. Aktivere parameteren "SmartTemp" at begynde at varme vandet op og rengøring formel. Vente to minutter før du bruger maskinen til at give tilstrækkelig tid til enheden for at varme.

•Indstil parameteren "ReadyTools" til den ønskede indstilling og indstillingen "SmartMix" til den ønskede rengøring indstilling. Brug "Normale" for de fleste rengøring overflader.

•Tryk på rengøring udløse og gøre en langsom pass over området for at blive renset. Give slip på aftrækkeren og gøre en anden pass til at suge op det beskidte vand. Gentag over hele overfladen, der skal rengøres og fortsætte med at lave passerer hen over området, indtil vandet er ikke længere suget ind i maskinen.

•Drej slukke for strømmen, når du er færdig. Fjern og Tom vandtank og skyl. Placer tanken tilbage ind i maskinen. Skru "Flow indikator Cap" og skyl rammen og filteret. Erstatte i tanken.

•Opbevar maskinen i et rent, tørt område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com