Bissell SpotBot fejlfinding

January 8

En miniature støvsuger, der vil finde snavs for dig, Bissell SpotBot dyb Cleaner er en automatisk, håndfri vakuum, der bruger tre ampere af sugeeffekt og et "automatisk Smart System" til at finde og rense uønskede tæppe snavs. Hvis du løber ind i et problem med din SpotBot, fejlfinding prøve et par tips, før du tager det for dyre eller unødvendige reparationer. For mere alvorlige vedligeholdelse problemer, kontakt Bissells supportteam via e-mail eller telefon for garanti eller service placeringsoplysninger.

Instruktioner

•Hvis din SpotBot gør enhver høje lyde eller vil ikke spray, ren/løsning tank kan være tom. Sluk SpotBot og tag det. Løft på ren vandtank til at fjerne tanken fra Spotbot's base. Skru den rene vandtank cap og fyld tanken med vand og lidt grøn formel. For skrappere pletter, fylde med både grønne og Oxy Gen2 formler.

•Hvis din SpotBot ikke anvender nok suge til en plet til at rense det ordentligt, programmere SpotBot kontrolelementer baseret på typen af spild eller pletten. Sæt "overfladen pletten cyklus" for nylig udslip, der ikke har dyppet i gulvtæppet, og "sæt pletten cyklus" for ældre pletter. Undladelse af at angive de korrekte indstillinger vil sænke kvaliteten af SpotBot præstationer.

•Hvis din SpotBot stopper midt i en cyklus uden advarsel, skal du trykke på knappen "Start". SpotBot vil stoppe rengøring efter 30 minutter, medmindre "Opståen" knappen er igen presset.

•Hvis der er lille eller ingen spray kommer ud af din SpotBot, manuel slangen spray tip kan være tilstoppede. Løft de manuelle slange ud rent vandtank og suge ud nogen af de resterende vand i tank med spidsen af manuel slangen. Åbn den beskidte vandtank og hold spidsen af manuel slangen over tank til at frigive enhver sidesten beskidt vand. Tryk på låseknappen at frigøre slangen fra bunden af vakuum. Skyl de manuelle slange rent vand i vasken og lad det tørre. Tryk på låseknappen og skub slangen tilbage i position på basis af vakuum.

•Hvis din SpotBot har ikke nogen suge, beskidt/samling tank kan være fuld. Frigive beskidt vand tank låsen og løft tank ud af vakuum base, hvis vandet har nået den maksimale fyld linje. Skyl det beskidte vandtank med rent vand og lad det tørre. Tryk på snavset vand tank låsen og skubbe tanken tilbage i position på det vakuum base. Før brug, Sørg for tank låsen er nede og kampvognens sort ventilen er på plads.

•Hvis SpotBot ikke vil tænde, kan det ikke sidder fladt på overfladen. Tilslut netledningen, placere SpotBot på en selv overfladen, og fastgør i vakuumslangen til bunden af enheden. Tilslut SpotBot og skifte magt til "På" position.

Tips & advarsler

  • Når du bruger din SpotBot for spot fjernelse, vakuum området først. Hvis SpotBot ikke helt ren en plet på den første run, gentage cyklus ved at nulstille den oprindelige kontrol. Beskidt vandtank skal skylles og tørrede efter hver brug. Ren vandtank kan anvendes mere end én gang mellem rengøring, men bør skylles efter hver brug, når du bruger Oxy Gen2.
  • Brug kun Bissell-mærke rengøringsmidler i SpotBot for at undgå at beskadige enheden eller tømme garantien. Når du bruger Oxy Gen2 renere, bære beskyttelseshandsker eller vask dine hænder straks efter brugen for at undgå enhver hud irritation eller hvide rester på hænderne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com