Bissell tæppe renere dele

September 23

Bissell er en førende producent af tæppe rengøringsassistenter, der rense tæpper ved hjælp af vand blandet med en Tæpperens løsning. Maskinen propaganderer og opsuger tæppe med rengøring løsning samtidig hurtigt udtrække det op igen, sammen med snavs og pletter. Hver model Bissell tæppe renere er forskellige, men der er grundlæggende dele, der udgør hver maskine.

Kampvogne

Generelt er der to kampvogne - nogle gange kaldet flasker--i hvert Bissell tæppe renere: formel tanken og bunden tank hvor den beskidte udvundet vand er gemt. Der er også tank låg, pakninger og en tank forsamling, som er stykket inde hvor tankene er placeret. Der kan også være andre dele til din tanke, herunder lint skærme, håndtag og afløb caps.

Bælter

En Bissell tæppe renere har flere bælter. De omfatter sådanne ting som pensel bælte, pumpe bælte og en ProHeat bælte, hvis din Bissell ProHeat tæppe renere.

Vedhæftet fil værktøjer

Din Bissell tæppe renere leveres med en slange og vedhæftet fil værktøjer. Værktøjer er knyttet til en slange og bruges til polstring, trapper og hjørner. Eksempler på værktøjer en tryllestav, lille område værktøj, power håndværktøjet, sprækkemundstykke, nøgne gulv værktøj, trappe værktøj og stain penselværktøj. Din Bissell indeholder også en rack, hvor slangen er svøbt omkring for nem opbevaring.

Diverse

Der er mange andre dele, som er afgørende for din Bissell tæppe renere. Børste forsamling en del, bare for at nævne én, er placeret på selve bunden af din maskine og er den vigtigste del, der rense dit tæppe. Der er også andre diverse hardware kits, som alle arbejder sammen med andre dele af din Bissell maskine. Nogle maskiner kommer også med værktøj caddy dele og skrue endda kits.

Reservedele

Hver Bissell tæppe rengøring del for hver model er forskellige og vil ikke arbejde i bare nogen Bissell maskine. Heldigvis kan du bestille nye reservedele bare for din model, hvis nødvendigt. På de sidste par sider din manual, bør der være en liste af reservedele og en ordre form (eller telefonnummer). Du kan også få erstatning del oplysninger online ved at besøge bissell.com og søge efter din model tæppe renere. Derefter, du klikker på fanen "dele og tilbehør" og vælg hvad du har brug for og udføre en ordre ved hjælp af dit kreditkort.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com