Bjælkehytte Faux Finish teknik

May 7

Bjælkehytte Faux Finish teknik

En bjælkehytte faux finish teknik er ideel til indersiden af sommer lejr lodges fyldt med køjesenge, moderne hjem med en rustik føler og 1970s ranch huse hvis ejere tørster en kitschet, opfindsomme kulisse for en samling af hestesko, Hank Williams Junior albumomslag og pony-tema paint-by-numre. Anvende en bjælkehytte faux finish teknik er nemmere end du måske tror; flere nuancer maling, et par pensler, malertape og en lineal er alt det tager for at omdanne et ark af gips i en stak af pine logs. Husk at faux finish er en kunst. Det vil kræve nogle æstetiske skøn med hensyn til valg af farver og beslutte, hvordan stærkt at anvende dem.

Instruktioner

•Mark 6-tommer høje horisontale bånd rundt om din væg med lineal, niveau og blyant til at repræsentere logs. Mærke off alle andre log med afdækningstape til at udsætte det og oprette en pæn kant.

•Half-Fyld en blanding af maling spand med brun latex maling. Delvis fylde to flere spande med hvide og sorte latex maling.

•DIP en ren klud i brun maling spand. Træk det langs hver udsatte log til at oprette et træ-korn udseende. Gøre det muligt malingen til at tørre lidt, ca. 15 minutter pr. log.

•Scrunch op i udkanten af en ren klud og dyppe den i hvid maling spand. Tørre det langs logs let at oprette et højdepunkt. Træk en tør pensel gennem den hvide maling til at udsætte den brune maling nedenfor og skabe en endnu mere grovkornet look.

•Scrunch op i udkanten af en ren klud og dyppe den i sort maling spand. Træk rag på tværs af top- og bundkanterne af logfiler til at oprette en skygge kontur. Aftørre eventuelle overskydende sort maling med en anden ren klud.

•Undersøg hver log for at se om du kan lide den effekt, du opretter. Bland en yderligere nuance brun ved at hælde en lille brun maling i en spand og tilføje en rød eller grøn akryl farvetone, hvis du ønsker at skabe mere variation i log farve. Tilføj denne maling til logfilen ved hjælp af scrunched rag eller tør pensel metode.

•Når du er tilfreds med udseendet af dine logfiler, lade dem tørre i mindst 24 timer. Derefter fjerne tapen og Gentag processen med suppleant logfilerne.

•Stamp knob på malede logfilerne ved hjælp af vin flasken kork. Male mos ved at dyppe en svamp i grøn og gul maling og anvende det til en naturlig effekt. Male skarpe linjer mellem logfilerne, hvis det ønskes med sort maling og en lille kunstner pensel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com