Bjælkehytte indtræk Fabric Decor

April 6

Bjælkehytte indtræk Fabric Decor

Alle har et billede, der kommer til at tænke med hensyn til bjælkehytter. Nogle tror af gevirer hængende på væggene med plaid tæpper dækker sofaer og stole; andre mene af matchede møbler betrukket med beige linned og vinglas på sofabordet. Møbler til en log cabin kan være alle disse plus en masse andre muligheder spænder fra Zefyr til dyreprint. Møbelstof i en bjælkehytte er meget et spørgsmål om personlig smag og er normalt præget af del af det land, hvor kabinen.

Bjerget kabinen polstring

Møbelstof i et bjerg hytte tilbagetog er repræsentativt for dyreliv indfødte til området. En hytte beliggende i Rocky Mountains kunne have møbler betrukket med et print stof med elge, hjorte eller bjørne. Møbler betrukket med disse stoffer kan være blandet med dækkende farver af læder polstring. Rammerne af møblerne kan være fuldt betrukket eller har træ udsat. Træ indramning kan være groft hugget og venstre som det vises i natur eller har forskellige finish anvendes.

American Indian udskrifter er også repræsentant for dette område. Stole, sofaer og kast af dette print, komplet blandet med dækkende farver byder jordfarver, en udsmykning tema, der er tidløs.

Lakeside bjælkehytte polstring

Stoffer, der anvendes til polstring for hytter i nærheden af lakes omfatter Zefyr i lyse blå, gule og røde farver kombineret med tekstiler byder vandfugle og vand scener. Ensfarvet polstrede stof, som funktionen naturens naturlige farver er også brugt--blå vand og appelsiner og dæmpede reds en solopgang eller solnedgang.

Andre relevante møbelstoffer er udskrifter med robåde og kanoer. Disse stoffer gør smukke puder til at bruge på Adirondack-stil stole, der har været malet i afdæmpede blues og greens.

Stranden hytte polstring

Møbelstoffer til en hytte beliggende på stranden har en sandstrand, blues af vandet opvejet af hvid og krikand farver. Trykte stoffer har sejlbåde, fyrtårne og muslingeskaller.

Stof anvendes til polstring i en strand-side kabinen bør være uigennemtrængelig for sand, der kommer inde fra stranden. Tætvævet lærred-type stoffer er et meget godt valg.

Kurvemøbler, malet i lyse farver, med puder lavet af stribet møbelstoffer, bruges også ofte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com