Blå & hvid børnehave Design Idéer

May 8

Blå & hvid børnehave Design Idéer

For generationer, vordende forældre har indrettet deres babyer Planteskoler i blå og hvid, og at klassisk farvekombination forbliver i efterspørgslen i dag. Forældre og dekoratører bruge ofte blå og hvid til baby drenge værelser, men når farverne er bløde og prints er smukke, blå og hvid er lige så relevante for baby piger.

Mørkeblå og hvid

Hvis du sætter pris på den skarpe kontrast af mørk blå og hvid, er du i lykke, da der er mange bedårende indstillinger for dit barns børnehave. Male lyse hvide stjerner på mørke blå lofter og vægge, og tilføje et par raket skibe og måske planeterne i solsystemet. En anden idé er et maritimt tema. Start med hvide vægge, og anvende navy blå og hvid stribet tapet på del af væggen under stol jernbane. Du kan dekorere rummet med nautisk tilbehør, såsom et skib hjul, nautiske signal flag, modelskibe og tykke hvide reb.

Lyse blå og hvid

Gå til en ocean tema, hvis dit øje favoriserer en lysere blå. Male vægge under stol jernbane i en lyse aqua og den øverste del en lysere aqua. På den nederste del, tilføje fantasifulde havdyr, som en blæksprutte, delfiner, søheste, fisk og søanemoner. Eller vælge et cirkustema. Male loftet til at ligne et cirkustelt i vekslende blå og hvide striber, der kommer til punkter i midten af loftet. Du kan forbedre temaet ved at dekorere rummet med oversize udstoppede dyr, som løver, tigre, elefanter og aber.

Lyseblå og hvid

Klassisk baby blå er altid hensigtsmæssigt i en børnehave. En sjov mulighed er at male loftet til at ligne den sky, komplet med bløde hvide skyer. Dekorere resten af rummet i en arten tema med træer og fugle, at holde farverne bløde så de ikke konkurrere med lys blå. Du kan holde blå og hvid fokus ved hjælp af malede træmøbler i disse to farver.

Baby piger værelser

Blå farve er ikke kun for drenge. Med bløde blå vægge, bleg blå og hvid blomstret sengetøj og enkel, pjusket hvid bomuld gardiner, har du et feminint "shabby chic" værelse, der er en velkommen pause fra de forventede pink. En anden mulighed for en pige børnehave er til at dekorere i den franske landstil. Bruge blå og hvide toile stof til sengetøj, gardiner og betræk. Toile er klassisk, girly og smuk, ofte skildrer charmerende udendørs scener fra livet på landet.

Flere ideer

Andre ideer til at overveje at indarbejde blå og hvid til din Planteskole omfatter en sports-tema værelse, en Americana tema med røde accenter og en biler og lastbiler tema. Planteskoler er dog ofte mest elegante, når der er ingen tema. Designe en simpel børnehave med en blød, shaggy tæppe i nuancer af blå, cremet hvide vægge, en nødlidende hvid krybbe, en funky blå bordlampe og et stort klædeskab, der er blevet malet robin æg blå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com