Blå køkken farver

May 27

Blå er en populær farve, fordi der findes så mange nuancer af farve til dekoration. Blå åbner værelser og skaber en følelse af ro. Uanset om du ønsker lys eller mørk, dramatiske eller ærbar, er du sikker på at finde en nuance af blå, der opfylder din udsmykning stil. Det er en af de mest alsidige farver, og det er den perfekte grund til at genoplive dit køkken med en ny splash af blå.

Denim blå

Afslappet og hyggelig, denim blå går med moderne eller traditionel udsmykning temaer. Denim blå ser godt ud med tjekket design, og det går godt med andre nuancer af blå, såsom himmel blå eller aqua. Parre denne farve med gul for en munter stemning i dit køkken, eller matche det med rødt for en fed og lyse look. Bruge koordinerende Køkkengrej, tæpper, vaser og skåle til at bringe en følelse af enhed til dit køkken.

Turkis

Gøre dit køkken til et lyspunkt i huset med turkis. Selv i små køkkener, turkis åbner rum og tilføjer en følelse af åbenhed. Gå til en fed look ved at male din frysere eller vægge med en lys nuance af turkis. Balance farve med hvid og krom i hele dit inventar og tilbehør. En anden mulighed er at gå med hvid træ og bringe turkis i dit køkken med en farvet flise backsplash, tæpper og vindue behandlinger.

Kobolt blå

Deep blue er luksuriøse og munter, og du vil finde det i mange udsmykning temaer, såsom Delft og fransk land. Kobolt blå glas er en behagelig tilføjelse til dit køkken, og den gode nyhed er, at det ikke tager mange brikker at samle udseendet. En dåse sæt, glasvarer eller dekorative flasker fremhæve dette look. Fajance med kobolt blå design vil lysne dit køkken og tilføje til blå uden at være overvældende. Tilføje et tæppe, der supplerer denne farve for at give dit køkken et komplet finish.

Periwinkle

Periwinkle er en lys og venlig farve, der blander med udsmykning stilarter spænder fra italiensk til land. Være dristige og sætte det på vægge, eller bruge det som en farve på en accent væg. Klæd disse vægge med keramiske plader eller antikke rammer. Med hvid og poleret krom skaber denne farve en enkel og sprød look. Hvis du har hvide vægge, finde tapet, tæpper, dækkeservietter og stol puder, at integrerer denne farve i dit køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com