Blå soveværelse farver

June 16

Blå soveværelse farver

Soveværelset kan blive et pusterum fra de travle verden omkring os. Dekorere denne plads med et blåt farveskema kan give dig følelser der spænder fra afslappende ro til forfriskende afslapning. Uanset om du søger for at skabe en moderne, strukturerede rum eller en comfy, hyggeligt landsted, kan blå soveværelse farver komplimentere næsten enhver form for design.

Blå-grønne

En blå-grøn soveværelse farve kan lysne dette særlige rum og tilføje en følelse af friskhed. Ofte tænkt som den fedeste af de kølige farver, blå-grøn fremkalder en naturlig luftig følelse. Afhængig af kombinationen af blå og grøn, kan disse typer af blues variere fra lys ocean-inspirerede nuancer til dybere eller lysere aqua nuancer. At vælge at male dine vægge i en blå-grøn farve kan kræve at vælge lige så rolig stof, accent og tæpper ordninger. Gå med en jordnær føler og tilføje lyse grønne, kan hvide, brune eller gule fortsætte i soveværelset samlede ro.

Baby blå

Baby eller bløde blues kan fremkalde beroligende foreninger med himlen. Som et soveværelse farve, kan en baby blå, ligesom grøn-blå, repræsenterer en følelse af ro og omdanne denne husstand plads til en spænding-fri zone. Selv om traditionelt baby blues er en favorit for spædbarnet og børneværelset, kan denne fair hue også nemt blive en kulisse for en moden eller voksens værelse. Prøv en blanding af bløde blå maling og hvid eller elfenben stof for en frisk, rene look. Denne enkle kombination bringer en lys, luftig følelse til den plads, fungerer godt i lyse, vindue-fyldt soveværelser.

Marineblå

En stærk marineblå gør en erklæring i næsten ethvert soveværelse indretning. Denne mørke blå skygge kan betragtes traditionelt som en maskulin farve, men det kan også bruges med en kontrastfarve til at gøre en fed effekt. Overveje at tilføje lyse røde shams eller en dyne i en blodrød nuance til dit navy værelse for et stænk af interesse. For de mere eventyrlystne designer, kan du prøve et tema nautiske soveværelse med navy vægge, indrammet sejlads diagrammer, en flagmarkeret quilt eller endda skib-formet belysningselementer.

Lyse blå

Lyse blues kan give en farverig accent til hum-tromle vægge i en fed soveværelse design-ordningen. Ofte omtales som kongelig blå, er lys blå farver levende og fyldt med energi. Skru op for lyden af en simpel børneværelse med en planetarisk lyse blå, der efterligner de farverige nuancer af et kort eller klodens oceaner. Hvis du forsøger at oprette en unik teenager eller voksens værelse, bruge farven for en tropisk drejning, kombinerer det med grønne, lyserøde eller gule farver til en festlig indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com