Blå soveværelse udsmykning idéer

August 6

Blå soveværelse udsmykning idéer

Blå farve har langt mere potentiale for soveværelser end en baby dreng børnehave. Blå kan arbejde for børn, teenagere, et par eller en bachelor eller bachelorette. Hvis du overvejer at male væggene blå, kan du prøve et par opfindsomme teknikker med farven til at sætte fut i dit soveværelse.

Gang Over

Du behøver ikke at bruge et kedeligt, almindelig blå. Kig efter det i en skygge der integrerer andre farver: blå-grøn, blålig grå, blålige lilla, hvidlig blå m.fl. Hvis dit soveværelse er lille, skal du bruge en bleg skygge af blå. Male en lys farve på væggene i et rum gør rummet synes større. En indstilling er at bruge en mørk blå på væggene, men medmindre du bevidst går efter det mørke look, balance det med hvide eller neutral accenter rundt i lokalet: gardiner, sengetøj, kaster, tæpper, accent puder, og lampeskærme.

Mix og Match

I stedet for at male den samme blå på alle vægge, skal du bruge en farvekombination i blue family. En tone-on-tone farve ordning vil se godt ud, og du har mange nuancer at vælge fra: cerulean, azure, kobolt, navy, himmelblå og mange flere. Du kan skiftevis vægge i forskellige nuancer af blå eller få endnu mere kreativ med mønstre, prikker, striber, motiver og mønstre. Og ikke overse loftet i soveværelset. Lofter er en mærkbar del af ethvert rum, så male det også.

Smukt billede

Vægmalerier er altid en iøjnefaldende mulighed. Male et vægmaleri i dit soveværelse, på kun en funktion mur eller fortsætte rundt i lokalet, at udstillingsmontre blå fremtrædende. Du kunne male en strand scene; en undervands seascape byder på hvaler, koraller og stimer af fisk; en fancy blå bil køre ned en motorvej på baggrund af en klar, blå himmel. fugle med blå fjerdragt som bluetails, påfugle, Rørspurv, jays og Løvsanger; eller hvad blå elementer fange din fancy: safirer, sommerfugle eller varmluftballoner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com