Black Tulip Magnolia problemer

July 12

Black Tulip magnolias er små hybrid træer med lilla-black tulip-lignende blomster, der vokser op til 6 inches i diameter. Disse magnolias nå en højde på 15 til 30 fod, som træer, men de kan også dyrkes som hegn, og de gør godt i beholdere, også. Mens de har tendens til at være fri for de fleste skadedyr, de lider et par problemer.

Skalaer

Magnolia skalaer vokse til omkring 1/2 tommer i diameter. Voksne hunner er rødlig-orange eller brun og er normalt dækkes med en hvid voks belægning. Umodne skalaer er mørkegrå og har en rødlig brun højderyg ned deres ryg. Skalaer feed ved at suge saften ud af bladene, og de udskiller en klæbrig, søde stof kaldet honningdug, som fremmer væksten af sort sodede skimmel. Naturlige fjender, som lady biller, snyltehvepse og aggressiv mider, plejer at holde dem i kontrol. Hvis det er nødvendigt at anvende insekticider, skal de målrette crawler fase af denne skadeorganisme, da andre faser er beskyttet af en voksagtig belægning, der holder sprays fra dem. Ikke over befrugte din magnolia, da for meget gødning vil øge skala problemer. Angrebne grene bør beskæres og ødelagt.

Leafminers

Magnolia leafminer - også kendt som sassafras weevil, tuliptree leafminer eller gul poplar leafminer--er en lille sort weevil, der lægger sine æg inde magnolia blade. Grub-lignende larver er hvid med mørk hoveder. De graver sig ned gennem blade som de foder, hvilket gør plet miner mellem øverst og den nederste flader af blade. De fleste træer kan tåle nogle leafminer aktivitet, men tunge angreb kan efterlade et træ modtagelig for sygdom eller angreb af andre insekter. Leafminers er svære at styre fordi de er omgivet af blad væv. Snyltehvepse plejer at holde befolkningen i skak. Hjælpe din Black Tulip tree tilbagesøge skade ved at holde det vandede og befrugtet så det forbliver sund og ikke bliver stresset. Sveske angrebne grene og ødelægge dem.

Grå skimmel

Grå skimmel eller botrytis blight, er en svampesygdom, der forårsager blomster at udvikle brune pletter, begyndende med indersiden eller midterste kronblade først. Uregelmæssige mørkebrune pletter kan dukke op på bladene, og en grå skimmel vises, når luftfugtigheden er høj. Den svamp, der forårsager botrytis lever af døde plantedele og i jorden og inficerer træer gennem sår eller når sygt væv kommer i kontakt med raske væv. Kontrol botrytis af rengøring op syge plantedele og ødelægge dem. Botrytis er spredt af vandsprøjt, og svampen har brug for en våd overflade til at spire. Holde efterlader tør og ikke vand magnolia fra overhead. Undgå at beskadige dit træ. Fungicider kan anvendes som en forebyggende.

Verticillium visnesyge

Selvom verticillium visnesyge begynder i rødderne, bemærket symptomer normalt ikke indtil den øverste del af træet bliver syge. Overjordisk symptomer omfatter gren die-back og blade, som visner eller krølle, bliver gule og falder af træet. Derudover afgrenet bliver misfarvet og forvandler lys til mørk grøn. Ingen kur findes for denne sygdom. Magnolia træer, der dør af det bør fjernes, sammen med så meget rod som muligt, og planterne modtagelige for verticillium visnesyge bør ikke plantes i deres sted i mindst tre år.

Andre

Magnolia træer er ikke tolerant over for koldt vejr, og foråret frost kan dræbe eller skade blomster. Derudover gør deres blødt træ dem tilbøjelige til lemmer brud under isen storme. Træer også let beskadiget af plæneklippere, fordi de har tynd bark.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com