Blackout nuancer vil skade lav-E Windows?

October 4

Blackout nuancer vil skade lav-E Windows?

Sammen med andre energieffektive hjem produkter, kan lav-e, eller lav-emissive, windows bidrage til at spare boligejerne penge. Disse Vinduer reducere mængden af varme, der overfører i rummet fra udendørs om sommeren og mængden varme, der udsender gennem vinduerne i vinter. Ved hjælp af effektive lav-E windows kan blackout nuancer og termiske gardiner bidrage til at reducere energiomkostningerne samtidig gøre dit hjem mere behagelig for dem, der bor inde i den.

Om lav-E Windows

Low-E vinduer er dækket med en mikroskopisk tynde, usynlige metal eller metallisk oxidlag, der anvendes til overfladen af en eller flere af ruderne. Belægningen reducerer mængden af infrarød stråling fra en varm rude til et køligere. Low-E rude glas skal være installeret på den ydre rude af glas for at holde solens varme ud af huset i det sydlige klimaer, generelt på øst og vestvendt vinduer og uden skygge sydvendte vinduer. I kolde, nordlige klimaer, er lav-E belægning installeret med belægning vender indersiden af huset for at holde varmen i huset, ifølge det amerikanske Department of Energy's EnergySaver hjemmeside.

Low-E vinduesindstillinger

Producenter bruger enten en hard coat lav-E lag eller en blød pels lav-E belægning. Selvom hårdt lav-E coatings er mere holdbare og kan bruges i eftermontering programmer, har den bløde pels type af lav-E belægning større energieffektivitet.

Blackout nuancer

Blackout nuancer bruges til at forhindre, at lys ind i et værelse. Disse nuancer er ofte brugt i soveværelser, hvor lyset fra gaden eller tilstødende egenskaber kan forstyrre søvn. De kan være særligt nyttigt for folk, der arbejder nattevagter og har brug at overdøve lys, mens de sover i dagtimerne. Blackout nuancer også spare penge ved at blokere sollyset, der varmer hjem interiør resulterer i højere køling omkostninger. Nogle blackout nuancer også støtte i at blokere ud støj, så godt. Blackout nuancer er tilgængelig i en bred vifte af stilarter og teksturer passer til enhver indretning.

Ved hjælp af Blackout nuancer med lav-E Windows

Ved hjælp af blackout nuancer og lav-E windows sammen øge effektiviteten af opvarmning og afkøling ordning i dit hjem til en endnu større grad end hver metode alene. Sollys ikke komme ind for at varme op hjemmets interiør så køling omkostninger er lavere. Varme er ikke udledes på ydersiden gennem ruderne, så varmeudgifterne er reduceret. Sammen med tætning og isolering i vægge, loft og kældre, vil hjem temperaturer være køligere om sommeren og varmere om vinteren, med mindre udslip af energi til udendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com