Blæk Pen Pletfjerning

October 25

Blæk pletter er irriterende, men fælles. Hvorvidt en utæt pen har bejdset en favorit trøje, eller en uventet burst har plettet et tæppe, er der flere plet fjernelse teknikker, der kan bruges. At fjerne en blæk plet kan normalt ske med simpel husholdningsartikler, som du måske allerede har på hånden.

Hårlak

Hairspray er en klassisk pletfjerner for blæk. Begynde ved at placere en klud mellem alle lag af tøjet eller andet materiale, som du er rengøring. Dette vil holde blækket fra siver ind i andre dele af materialet, som du rense det. Skamplet på pletten med en klud dyppet i vand, indtil det er fugtigt. Sprøjte blæk plet med hårspray og fortsætte til at skamplet. Du bør se nogle af pletten kommer op straks. Når du ikke er i stand til at skamplet mere blæk ud af materialet, anvende en lille mængde af flydende vaskemidler. Forsigtigt gnide stof sammen for at skabe en skum. Vask varen i skive på en kold indstilling. Du kontrollere, at blæk pletten er gået før tørringen, som angives pletten. Hvis blæk pletten forbliver efter en tur gennem vask, kan du genanvende hårspray eller prøve en anden metode.

Naturlige metoder

På hvidt bomuldsgarn, fjerne blæk pletter med lidt salt og halvdelen af en citron. Drys salt over blæk pletten. Så, gnid pletten med citron. Endelig, skyl varen og vask som sædvanlig.

Hvis den farvede stof er farvet, Fjern blæk pletten med mælk. Varme en kop mælk i mikroovnen i nogle få sekunder. Mælken bør være varm, men ikke varm. Nyd de farvede område af stof i mælken i flere minutter, eller indtil pletten begynder at falme. Fjerne elementet fra mælk, skylles, og vask som sædvanlig. Hvis en svag plet forbliver efter enten behandling, tør ikke varen. Prøv en anden Pletfjerning teknik først, at undgå at sætte pletten i tørretumbleren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com