Blæser Fan vil ikke slukke på min Trane 1200XL klimaanlægget

October 5

1200XL Trane centrale air condition system er en højeffektiv emballerede gas opvarmning og elektriske air condition system der selskab garantier for 10 eller flere år på et begrænset grundlag. Hvis du opdager, at din Trane air conditioning system blæser fan ikke vil slukke, der kan være et krav i orden, men der er en endnu større chance for, at problemet er noget meget enklere. Holde ud på opkald til virksomheden og kontrollere, om de problemer, du kan muligvis løse på egen hånd.

Udendørs temperaturer

Hvis du ikke var opmærksom på den korrekte størrelse af klimaanlægget at installere i dit hjem, problemet kan være, fordi systemet er simpelthen for lille til dine behov. Klimaanlægget kan være nødvendigt at arbejde overtid for at nå de ønskede temperaturer. Selv om systemet er korrekt dimensioneret for dit hjem, forårsage ekstrem varme udendørs klimaanlægget at forblive på og blæse hele tiden at forsøge at køle dit hjem. Dette problem kunne være resultatet af vejret, manglende isolering i dit hjem eller en undermålere klimaanlægget.

Termostat indstillinger

Din blæser kan indstilles til at bo på konstant selv når kølet luft ikke bliver produceret. Nogle foretrækker at indstille parameteren fan til indstillingen "on" til at hjælpe den cirkulerende luft udjævne temperaturer i hele hjemmet. Det er ikke absolut nødvendigt, og hvad angår overgangen til den automatiske indstilling vil betyde det blæser kun når det er faktisk køling. Kontroller din fan skifte at se, om det er "på", og så skifte det ud eller at "auto" til at stoppe den konstant luftstrøm. Du kan også have din temperatur er indstillet for lavt på termostaten, hvilket betyder, at klimaanlægget er konstant forsøger at gøre hjemmet urimeligt kold. Forsøge at hæve det et par grader for at stoppe blæseren.

Tilstoppet luftfilter

Aftagelig air filter på de indendørs indtag i nærheden af blæseren skal ændres jævnligt for optimal effektivitet. Disse filtre frasortere støv og snavs, der kan indvirke negativt på din air conditioner. Hvis filteret er tilladt at få så beskidt at det begynder at tilstoppe, luftstrøm til blæseren vil blive begrænset og klimaanlægget kan muligvis ikke cool hus til den ønskede temperatur. Dette kan medføre overophedning og forventes at få systemet til at blive på hele tiden i svære tilfælde.

Udendørs Coil snavs

Tjek din udendørs enheden. Dette er hvor fordamperfladen ligger og hvor den kølet luft er produceret. Hvis snavs som græsplæne udklip eller andre objekter, der blokerer luftstrømmen til den eksterne enhed og Kølefladen, luften kold nok kommer ikke gennem kanalsystem, og huset vil ikke kunne nå sit mål temperaturen. Derfor, air conditionere forbliver på som den forsøger at gøre sit job uden succes.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com