Blæst Cellulose Isolering vs skum for en lejlighed

January 3

Både blæst i cellulose og polyurethan spray skum kan bruges til at isolere en lejlighed. Når du vælger som en til at bruge, skal du overveje faktorer som omkostninger, r-værdi og den specifikke fordele og ulemper hver har at tilbyde. Isolerende en lejlighed er magen til isolerende et hus bortset fra i ét område--behovet for støjreduktion.

Støjreduktion

Støjende naboer kan være et stort problem i lejligheder. Isolering er en effektiv måde at dulme lyde, der rejser mellem etager eller gennem vægge. Lydtransmission klasse eller STC, bedømmelse af et materiale, lader dig vide, hvor godt det reducerer transmission af lyd. Ifølge den ensartede bygning kode, bør lejlighed med vægge have en STC rating af 50. Denne bedømmelse giver beboerne til at høre højt indlæg fra en nærliggende enhed, men ikke forstår hvad der bliver sagt. Blæst i cellulose kan installeres på en måde, der opnår en 50 STC rating. Polyurethan skum kan være halvstiv eller stiv. Den semi-stiv skum har en STC rating af 51, men den stift skum kun har en rating på 43.

Fordele

Blæst i cellulose er lavet af genbrugt avis og pap, som besidder en appel til mange mennesker. Det koster mindre end skumisolering og kan reducere strømmen af luft med så meget som 70 procent. Fordi det er behandlet med kemikalier, er det modstandsdygtig over for brand, mug og insekter. Spray-on skum kan danne en bedre forsegling end blæst i cellulose af helt udfylde revner og tomme rum. Dette betyder, at der slet ingen luftgennemstrømning, og isolering også fungerer som en dampspærre. Spray-on skum også har en højere r-værdi end cellulose, og fordi det er stift, det øger den strukturelle støtte af en bygning. Det vil ikke forværres, og det kan ikke skimmel.

Problemer

Loose-fill cellulose afregner så meget som 20 procent i løbet af de første par år efter sin installation. Dette reducerer dens r-værdi og dens evne til at skære ned på støj. Polyurethan skum også mister noget af sin r-værdi, når gasser flygte fra skum og er erstattet af luft. Polyurethan skum kræver mere dygtighed at installere end blæst i cellulose. Nogle polyurethan skum kan udvide så hurtigt at det skader væggene.

R-værdi

Isolering er givet en r-værdi, der angiver, hvor effektivt på modstand mod strømmen af varme. Jo højere tal, en mere effektiv isolering er. Polyurethan spray skum er en fremragende isolator med en r-værdi mellem 3,5 og 6.5, afhængigt af produktet. Blæst i cellulose har en r-værdi mellem 3.6 og 3.8 pr. tomme.

Omkostninger

Blæst i cellulose isolering er billigere end spray skum, koster under $1 per kvadratfod på tidspunktet for offentliggørelsen. Polyurethan spray skum løber mellem $1,25 og 3,50 dollar per kvadratfod. Den højere pris er at det kræver mere dygtighed at installere. Da spray skum danner en luft barriere, kan du muligvis gemme på andre omkostninger som caulking eller anvende en dampspærre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com