Blæst glasfiber vs stenuld

November 17

Blæst glasfiber vs stenuld

Blæst i glasfiber og stenuld isolering der bruges i situationer når du har brug for et materiale, der overholder den eksisterende plads uden at skulle flytte eller ændre strukturer eller finish. Af denne grund, blæst isolering er ofte valgt at eftermontere eller erstatte gamle isolering, der er i opløsning og i rum, der er svære at nå. Glasfiber og stenuld er blandt de mest populære valg for blæst i isolering.

Glasfiber

De fleste producenter bruger 20 procent til 30 procent genanvendt glas for at gøre blæst i glasfiber, ifølge det amerikanske Department of Energy. De lyserøde, blanketlike roll-on glasfiber isolering er den mest almindelige form for isolering bruges i boliger i USA, mens formen slag-i bruges mere selektivt og mindre hyppigt. Ligesom blæst i stenuld er glasfiber ikke en nem gør det selv projekt, som du har brug at vide, hvordan man bruger slag-i udstyr og præcist bestemme den rigtige tykkelse på isolering til brug for forskellige overflader.

Stenuld

Løs, blæst i stenuld består af omkring 75 procent genanvendt stål slagger og 25 procent basalt rock. Det er ikke så populære i USA, men er meget udbredt i Canada, Europa, Australien og New Zealand. Stenuld er kendt for at have isoleringsevne og ydeevne svarer til wet-blæst cellulose. Dette gør det til et populært valg for forsegling væggen hulrum. Stenuld er den eneste form for isolering, der vil stoppe brand.

Ligheder

Ud over den blæst i format er glasfiber og stenuld tilgængelige i batts for roll-on applikationer. Begge omtales også som "loose-fill" isolering. Nogle installatører kan anbefale at bruge en kombination med blæst i isolering for sprækker og svære at nå områder og roll-on isolering på vægge eller gulve til at fuldføre isolering projekt. Installatører bruge en teknik kaldet "åbne slag" med både glasfiber og stenuld isolering.

Forskelle

Alle isolering har en r-værdi, der vedrører dens tykkelse på basis af pr. tomme. Blæst i Glasfiber har en r-værdi række 2,20 til 4.30, og rock uld har en r-værdi på 3,10 til 4,00, ifølge Colorado Energy.org. R-værdi bruges til at bestemme, hvor meget isolering der er behov for forskellige overflader. En kvist etage beklædt med krydsfiner kræver muligvis en r-værdi på 30. Ved at dividere R-værdierne for glasfiber og stenuld, bestemme du, hvor meget isolering, du har brug for. I dette eksempel skal du blæse i omkring 7 til 13 ½ inches af glasfiber og mellem 7 ½ til 9 ½ inches af stenuld.

Overvejelser

En ting du skal holde øje med blæst i isolering hverken fnugger. Dette sker når isolering er sparet på i et forsøg på at spare penge og det er anvendt på den forkerte vægt og tykkelse. Hverken fnugger er en naturlig forekomst, hvor isolering fibre og materialer flade over tid, svarende til hvordan en pude tømmes som det bliver ældre. Når hverken fnugger starter, glasfiber eller stenuld isolering afregner, reducere r-værdi og effektivitet og effektiviteten af isolering. Dette er grunden til, at det er vigtigt at bruge den rigtige r-værdi og anvende den passende mængde isolering. Glasfiber er kendt for at være mere tilbøjelige til at fnug end stenuld. Ligegyldigt hvilken type du bruger, hvis hverken fnugger opstår, vil du se din utility regninger langsomt, men støt stigning i omkostningerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com