Blande instruktioner for sørøver herbicid

December 5

Blande instruktioner for sørøver herbicid

Sørøver er postemergent herbicid, hvilket betyder, at det dræber ukrudt, der har spiret, men det gør ikke forhindre deres frø fra spire. Derfor er det ideelt at bruge det som ukrudt vises, og før de har en chance for at blomstre og drop frø. Sørøver herbicid eliminerer årlige og flerårige ukrudt samt woody pensel og træer, siger producentens etiket. Før du bruger dette produkt, fortynde det i vand.

Instruktioner

•Fyld din sprøjten ren tryk med vand. Producenten forklarer, at vand indeholdende snavs negativt påvirker effektiviteten af sørøver herbicid. Mængden af vand afhænger hvor stærk du ønsker blandingen for at være. For håndholdte sprøjter, anbefalede fortynding priser spænder fra 0,5 procent til 10 procent. Hvis dit ukrudt problem er ikke svær, start med de svageste blanding foreslog. Øge styrken i en fremtidig anvendelse, hvis du ikke får gode resultater. Den mildeste løsning, skal du tilføje 1 gallon af vand til din sprøjte.

•Mix 0,7 ounce af sørøver herbicid med vand i sprøjten.

•Tilføj tør ammoniumsulfat til herbicid blandingen. Producenten anbefaler dette stof til at forbedre effektiviteten af sørøver herbicid. Ammonium sulfat synes at være særlig nyttigt i tørke og når ukrudtsmidlet er blandet med hårdt vand. Bruge det med en sats på mellem 8 1/2 og 17 lb pr. 100 gallon af vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com