Blander for at gøre konkrete statuer

March 30

Blander for at gøre konkrete statuer

En konkret statue kan tilføje en personlig flair til din gården eller haven. Designe din egen statue og støbning det selv er den bedste måde at få en brugerdefineret funktion i din værftet. Den blanding du bruger for at gøre statuen er lige så vigtig som design. Blander kan være enkel med en glat overflade eller mere kompliceret og sæt med glas fibre for en robust, miljøvenlige statue.

Instruktioner

•Consider ved hjælp af en færdig blanding. Der er flere virksomheder, der fremstiller nemt til mix sorter til fremstilling af statuer. Fiber-forstærket, sand-blandet og overflade-bonding beton, som kan formes med succes i bestemte formularer, kommer i poser og skal kun blandes med vand før hælde i forme.

•Investigate glasfiber armeret beton. Denne type af beton er lidt mere kompliceret, da glas fibre skal blandes ind i emulsion base, før det kan bruges til støbning statuen. Efter betonen er tør, skal det sprøjtes med en speciel efterbehandling spray før den placeres uden for. Glasfiber beton, som kommer i et kit er det mest miljømæssigt venlige, fordi det bruger mindre vand end andre sorter.

•Kontrollér din egen blanding. Dette er en smule tricky, fordi du har brug at vide det nøjagtige beløb af hver ingrediens eller andet dit mix bliver for vådt eller for tør. En grundlæggende opskrift er 2 qts. Portland cement, 3 qts. af sand, 3 qts. af vermiculite og 1 qt. af vand. Hæld hver af de tørre ingredienser i en 5-gallon entreprenør spand og tilsættes langsomt vand, omrøring indtil blandingen er helt blandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com