Blast bevis ruder specifikationer

February 24

Blast bevis ruder specifikationer

Når tragedier som terrorbomberne eller store jordskælv opstår, er fleste af ikke-dødelig, alvorlige skader blevet tilskrevet flyver glas og snavs fra knust eller revnet windows. På grund af det høje antal skader forårsaget af dette specifikke spørgsmål, er blevet udvidet forskning for at udvikle vindue ruder systemer, der reducerer niveauet hazard.

Typisk glas typer

To typer af glas har traditionelt været brugt til at konstruere windows. Først er udglødet eller floatglas, der bryder ind i store, ujævne skårene, som kan fremdrives ved høje hastigheder. Disse ujævne skårene kan forårsage alvorlig skade til nogen i umiddelbar og midterste blast vifte området. Hærdet glas er meget stærkere og typisk bryder ind i lille, afrundet fragmenter. Disse fragmenter er stadig kan forårsage skader, men de bærer en betydeligt lavere risiko.

Blast resistent glas

Den anbefalede blast resistent glas er et lamineret glas, bestående af to ruder af udglødet glas klemt inde omkring et lag af polyvinylbutyral (PVB). Dette glas pauser under eksplosionerne men skårene holde sig til den mellem lag, som er bygget til at strække og begrænse bevægelse af skår. Hvis et område kræver en isoleret glas, bør den inderste rude fremstillet af lamineret glas, så den ydre rude kan nemt bryde uden at forårsage skader på bygningens beboere.

ASTM F2248 strukturelle Design

Department of Defense har udviklet standarder for blast bevis glas ruder. Disse standarder kræver et minimum af 1/4 tomme lamineret glas med et 30 millimeter PVB Inter lag for alle besatte bygninger. Ramme medlemmer, forbindelser og bærende elementer af vinduer for alle blast bevis windows er stadig underlagt standarderne for ASTM F2248, standardpraksis for at angive en tilsvarende 3-sekunders varighed Design lastning for Blast Resistent ruder fabrikeret med lamineret glas.

ASTM E1300 belastningsmodstand

ASTM E1300, standardpraksis for bestemmelse af belastning modstand af glas i bygninger, der bruges til at bestemme den mindste krævede tykkelse af lamineret glas til specifikke bygninger i overensstemmelse med Institut for Defense retningslinjer. Disse retningslinjer er anvendt for at sikre, at ruder overholder rammen under service belastninger svarende til to gange modstanden af ruder. Strukturelle silikone fugemasse eller klæbemiddel ruder bånd kan bruges, men standarden af tykkelse er blevet fastlagt. Silikone perler skal være mindst 3/16 tomme tyk med en bredde af 3/8 af en tomme. Tape bredde skal være mellem to og fire gange nominelt glas tykkelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com