Bleach Mix for at dræbe svamp på træ

January 26

Bleach Mix for at dræbe svamp på træ

Svampe kan nemt vises på et udvalg af husholdningsartikler, især fordi visse betingelser, såsom længere perioder af fugt og luftfugtighed, disse svampe og forme vil vokse hurtigt. Hvis du finde svampe på en træ vare i eller uden for dit hjem, er det vigtigt at fjerne vækst med en blegemiddelopløsning at holde træet intakt og forhindre de alvorlige sundhedsmæssige virkninger.

Løse fugt Problem

Før du kan effektivt dræber, fjerne og ren svamp fra et træ overflade, du først nødt til at løse fugt problemet, der forårsagede væksten. Denne proces vil variere afhængigt af din særlige fugt problem. Almindelige måder at reducere fugt oprustning omfatter stigende sollys til indendørs værelser, kører en affugter eller fan, sprængning windows for at frigive fugt oprustning fra vinteren ovn opvarmning, stigende luftcirkulation eller blot aftørring eller rydning af fugt fra jorden på både indendørs og udendørs overflader.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du begynder at rengøre svamp fra træ, sætte på gummihandsker, beskyttelsesbriller og en støvmaske. Hvis du har respiratoriske følsomheder, kan du bære en OSHA-godkendt respirator maske, især hvis svampen oprustning er betydelig. Når du arbejder indendørs med svamp og blegemiddel, altid øge ventilation ved at åbne døre og vinduer. Aldrig blande blegemiddel med nogen ekstra rengøringsmidler, især ammoniak.

Forberede løsningen

Forberede en klor blegemiddelopløsning at rengøre overfladen og dræbe svampen. Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse er en løsning i 10 dele vand og en del klor blegemiddel tilstrækkelig til at rense skimmel og svamp fra overflader, herunder træ.

Ansøgning

Hæld opløsningen i en sprayflaske og derefter anvende det over det berørte område. Du våd svamp, før du krat, for at undgå at frigive skadelige sporer i luften. Når svampen er våd, tør svamp væk med en klud eller køkkenrulle.

Efterbehandling

Efter du har fjernet svamp med en blegemiddelopløsning, rense området en anden gang med en opløsning af vand og flydende vask opvaskesæbe. Dette vil hjælpe fjerne enhver yderligere sporer og forhindre, at træet fra at blive plettet. Skyl området med en fugtig klud eller svamp derefter tørre ud overfladen grundigt. Hvis området er omfattende, definere en bærbar fan foran det og lade det køre, indtil træet er helt tørt.

Professionel hjælp

Hvis du står over for omfattende skimmelsvamp og svampevækst på træ overflader, så er din bedste løsning at kontakte en professionel restaurering selskab. Når mug trænger dybt ind i porerne i træ, kan det være svært at fjerne med bare blegemiddel. En restaurering virksomhed er bekendt med retten rengøring teknikker og er nødvendigt for at redde træet rengøringsmateriel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com