Blinkende instruktioner for vestlige ovenlys

February 29

Blinkende instruktioner for vestlige ovenlys

Ovenlys er installeret på tagene af husene at bringe lys til et værelse. De installerer lige ind i helvedesild eller andre former for tagdækning. Disse ovenlys kan enten komme fast eller i ventilationshullerne stilarter. Udluftning ovenlys åbne og lukke, mens faste ovenlys er altid lukket. Western ovenlys er en af producenterne af ovenlys. Disse ovenlys installere ligesom enhver anden form for ovenlys. En af de vigtigste skridt i installationsprocessen er at installere den blinkende, som vil hjælpe med at forhindre lækager og korrekt forsegle dit tag.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af ovenlys med et målebånd. Rulle ud den base blinkende. Klippe det størrelse med en hobbykniv og forlade 4 inches ekstra i hver ende. Mark blinkende; score langs mark på den rigtige placering. Gentag processen for alle fire sider.

•Installer den L-formede flash vagt stykke i hvert hjørne af taget. Hammer i en tagdækning søm på hver side af den flash vagt og gentage processen i hvert hjørne. Søm base blinkende i sted over flash vagt. Butt base blinkende op til ovenlys; hammer det på plads.

•Anbring stykker på de korrekte placeringer for både toppen og bunden af skylight. Base blinkende er ikke installeret langs siderne af skylight. Indsæt en tagdækning negle hver 6 inches langs midten af hvert stykke af base blinkende. Udvide stykkerne 4 inches fra kanten af ovenlys på hvert hjørne.

•Installer trin blinkende langs siden af skylight. Trin blinkende kommer i pre bøjet 5 x 7 tommer stykker bøjet i en 90 graders vinkel på. Skubbe stykke op mod skylight, så 5-tommer side er lodret og 7-tommers side er fladt på taget. Negle det første stykke på plads på hjørnet af skylight.

•Overlap det andet stykke af 2 inches over den første og installere det ligesom de foregående stykke blev installeret. Fortsæt ned langs hver side af blinkende indtil begge sider er dækket med trin blinkende. Inspicere blinkende; Kontroller, at der er nogen huller mellem brikkerne. Kontroller, at brikkerne er sikret på taget med nok negle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com