Bliver et koldt køleskab glas hylde bryde hvis du sætte en varm Container mad på det?

May 14

Bliver et koldt køleskab glas hylde bryde hvis du sætte en varm Container mad på det?

Køleskab hylder er lavet af hærdet glas, som er meget mere resistente over for varme og kulde end utempereret. Også, hvis hærdet glas knuses, det knuser i meget lille, firkantet stykker med ingen skarpe kanter, snarere end de dødbringende skårene, der kan være et resultat af normale glas splintres. Dette reducerer risikoen for skade hvis du kommer til at bryde et glashylde.

Hot containere

At sætte en varm container fuld af varm mad på en glas hylde i køleskab vil ikke forårsage hylde til at bryde, men det vil forårsage køleskabet til at arbejde hårdt og brug mere elektricitet som det forsøger at køle maden. Det er at foretrække at lade beholderen på køkkenbordet i en time eller to før du sætter den i køleskabet.

Ridser

Mens varme ikke vil bryde et stykke hærdet glas, er det muligt at bryde et glas køleskab hylde ved at skrabe det eller give en af dens kanter eller hjørner et hårdt ryk. Vær meget forsigtig når du tager glashylde ud af køleskab til rengøring. Tør det ned med varmt sæbevand ved hjælp af en svamp eller viskestykke, og derefter skylle det ud og lad det lufttørre. Når du lægger det tilbage i køleskabet, være sikker på, at det er korrekt indsat i dens montering spor og ikke sad direkte på de vegetabilske skuffer nedenunder.

Udskiftninger

Hvis du har så uheldig at bryde glashylde i dit køleskab ved at tabe, disharmonisk eller skrabe det, har du flere muligheder for at erstatte den. Du kan have en anden hærdet glashylde lavet på et glas butik, selvom det er ret dyrt. Alternativt, du kan erstatte det med en tyk og stiv stykke plexiglas at bevare sin gennemsigtige karakter, eller i en knivspids, du kan erstatte det med et stykke krydsfiner, som er skåret til at passe.

Indstillinger

I stedet for at sætte en varm container direkte i køleskabet, overveje at overføre den mad, der er i det i flere mindre, forsegles containere. Adskillelse af maden i mindre bits vil fremskynde dens afkøling tid, og det forsegles containere vil holde det frisk i længere. Også, vil flere containere fordele vægten af maden mere bredt på hylden, hvilket gør brud endnu mindre sandsynligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com