Blomst arrangere en trinvis

September 13

Blomst arrangere en trinvis

Blomst arrangement er en form for kompositoriske kunst. Du bruger farve, skala, tekstur og kontrast til at vise blomsterne og deres omgivelser. Ud over udvælgelsen af blomstrer er container, hvor de holdes et kritisk element, der kan indstille eller fremhæve skalaen, tone og stil af tableu.

Vælg og forberede en Container

Vælg et skib eller vase, der passer til størrelsen, farve og stil af sted Arrangementet vil opholde sig. Enhver bund-tung, stabil vandtæt beholder vil gøre. Dekorative beholder, der ikke er vandtæt kan være foret med en vandtæt beholder, hvor blomsterne kan hvile. Fyld beholderen mindst halvvejs med koldt vand. Sætte i konserveringsmiddel blomster eller to dråber af blegemiddel at forhindre bakterier fra dyrkning og dræber blomsterne for tidligt. Hvis du bruger heavy, træagtige stængler eller en lav, bred container, bruge en blomstret frøen eller blomstret oase skum i bunden af beholderen at sikre stilke.

Sted Greens og fyldstof

Placer fyldstof greens og bulkier blomsterne i beholderen at oprette figuren base af arrangementet og dække åbning af beholderen. Læg stængler én efter én, at skabe en symmetriske arrangement base, og blande placeringen af grønne, hvis flere typer anvendes. Grønne tjene som baggrund og struktur af arrangementet.

Sted funktion blomster

Over de grønne og base blomster, sætte funktionen blomst stængler i container én stilk ad gangen, skære hver stængel individuelt til den rigtige længde til din container og arrangement stil. Arbejde omkring den blomsterarter arrangement fra alle vinkler, placere blomster, der supplerer og kontrast i farve eller konsistens næste til hinanden. Udfylde huller og bryde op blokke af farve, som du er færdig med arrangementet. Hvis der er tynde pletter eller huller når du er færdig med markedsføring funktionen blomstrer, fyld strategisk med de resterende grønne og fyldstof blomster til komplet design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com