Blomst design med Calla liljer

December 24

Calla liljer, som ikke er liljer på alle, men en pære blomster, der blomstrer om sommeren, menes at være en af de mest elegante blomster i eksistens. At arrangere denne skønhed er faktisk meget simpelt, da det kan stå alene og ikke har brug for ved hjælp af ekstra blade. Det skal bemærkes, at alle dele af denne blomst indeholder giftige egenskaber, så du bør vaske dine hænder grundigt efter håndtering af dem.

Væg Sconce ordninger

Væg sconces er en perfekt medium til at arrangere dine calla liljer. Klart glas sconces er bedst, da de tilføjer elegance og enkelhed på samme tid. Placere så mange som fire calla liljer i en sconce til at oprette en væg buket. Prøv at forvilde sig fra traditionelle væg sconce skærme, der omfatter to sconces, der normalt flankerer et spejl eller maleri. Bruge flere små, klart glas sconces i en række, hver med en majestætisk calla lily tårnende over. På denne måde har du en klar gjort kunstværk, der ikke er helt sikkert normen.

En sommer kurv

Der er intet mere gammeldags end en lavvandet kurv med blomster sat usikkert i et hjørne eller for enden af et sofabord. Hvis du elsker at tilføje den perfekte strejf af sommer skønhed til dit hjem i de varmere måneder, er kurve og blomster en sikker vej til at bringe skønhed af sæsonen indendørs. Æglæggende Calla liljer med deres to fod lange stængler forsigtigt i en kurv gør for en dejlig tilføjelse til ethvert rum, især om sommeren, når de er frisk (og billigere). Du er velkommen til at bruge en farvet række Calla liljer føje en classy strejf af flair til din kurv.

Vover at være anderledes

Calla liljer fremmane billeder af ord som klassisk, elegant, regal. De er normalt afbilledet ved bryllupper og formelle middagsselskaber. De ordninger, som de vises er desværre meget forudsigelig. Hvis normen er bare ikke din stil, overveje alternativerne. Få vist en enkelt Calla Lilly i en klart glas vase, som dværge det. En silke Calla Lilly virker bedst for dette, men det er stadig moderne og æstetisk tiltalende. Det faktum, at vasen skal være mindst tre fod høje tilføjer til den dramatisk look.

Vise dem i en laset, tin kande. Kontrasten mellem gamle og lurvet og sprød og majestætiske skaber helt den levende kunstværk. Dette er en lejlighed hvor det er tilladt at medtage vilde blomster og pyntegrønt til dit arrangement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com