Blomster anvendes til kanterne omkring en gravsten have Patch

May 14

Blomster anvendes til kanterne omkring en gravsten have Patch

Mange sorter af blomster er brugt til at repræsentere og mindes døde. Afhængigt af kulturen, er forskellige blomster og farver dedikeret til at repræsentere livet efter døden. Når plantning af blomster omkring en gravsten, kan du medtage nogle af disse blomster til at oprette en dekorativ kant omkring den gravsted.

Memorial blomster på verdensplan

Ifølge hjemmesiden blomst ekspert varierer blomster til begravelse buketter og beplantninger meget i hele verden. Morgenfrue er traditionelt anvendes i Mexico til at fejre døde på Dia de los Muertos. Hvide liljer er et kristent symbol på genopstandelse. Tiger liljer, i koreanske folklore, repræsenterer venskab efter døden. Roser er et mere traditionelt vestlige anlæg for de døde, der repræsenterer livscyklus. I Frankrig bruges krysantemum som memorial blomster. Hinduistiske og buddhistiske tro mener, at lotus er åndelig befrielse.

Farver

I Kina, er hvide blomster traditionelt anvendes for døde. I kristendommen, røde roser repræsenterer offer og hvide roser repræsenterer renhed. I Rusland anses gul farve sympati for begravelser. Generelt, dog, hvid, rød, gul og sort blomster vil vise respekt og kærlighed til afdøde.

Figurer

I næsten enhver kultur, cirklen repræsenterer livscyklus: fødsel, liv, død, liv efter døden. Bruge blomster, der har stramme cirkulære knopper til at repræsentere dette symbol. Nelliker, roser, morgenfruer og andre kompakte, runde blomster er brugt i begravelse arrangementer og grav beplantninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com