Blomster at henlede bier på tomatplanter i en have

December 21

Blomster at henlede bier på tomatplanter i en have

Tomater er typisk selvbestøvende, men hver gang i et stykke tid de har brug for noget hjælp. Bier kan tage op slack og bestøve tomat plante blomster. Bier er tiltrukket af blomster, der producerer sukker-laden nektar og protein som indeholder pollen. For at sikre en bountiful tomat høst, plante blomster for at tiltrækker bier rundt om køkkenhaven. Vælg flere typer af planter til at sikre en kontinuerlig forsyning af blomster, der tiltrækker bier.

Etårige planter

Cosmos, pelargonier, nasturtium, søde ærter og zinnias er alle blomster, der tiltrækker bier. Plante disse enårige i en kant rundt om køkkenhaven eller plante dem blandt grøntsagerne. Disse blomsterplanter kræver genbeplantning hvert år. Prøv forskellige ordninger, indtil du finder en, der virker bedst for at tiltrække bier til området.

Frugter og grøntsager

Plante frugter som brombær, blåbær, hindbær og jordbær tæt på tomat haven for at tiltrække bestøvende bier. Mens frugttræer som æble, kirsebær og blomme tiltrækker bier, gør de omfattende rodsystemer af disse træer ofte det vanskeligt at plante en grøntsag haven i nærheden. Det er dog ikke umuligt at dyrke andre planter i nærheden. Container-vokset tomatplanter er nemme at finde i nærheden af frugttræer. Blomstrer på squash og græskar også tiltrækker bier. Plante et plaster på disse grøntsager tæt på tomater.

Urter

Herb plante blomster tiltrækker bier til haven for at bestøve tomatplanter. De fleste krydderurter er stauder, men nogle vokse som enårige i områder, der oplever hårde vintre. Blomster af basilikum og salvie tiltrække bier; de vokse ofte som en årlig i koldere regioner. Plante basilikum og salvie sammen med planter at tiltrække bier til tomat planten blomstrer. Du kan plante blomstrende urter som bee balm, purløg, lavendel, salvie og timian som en grænse, der omgiver den køkkenhave. Hvis du foretrækker, plante en stor urtehave tæt på tomat plantning seng.

Stauder

Flerårig blomster tiltrækker bier år efter år. Plante flerårige blomster, der tiltrækker bier i en seng, beliggende tæt på tomat plantning seng. Fordi disse planter kommer tilbage hvert år, er det ikke klogt at forstyrre dem mens tilling jord for en køkkenhave. Stauder som blå lobelia, kløver, columbine, solhat, krokus, Fingerbøl, Gyldenris, lyng, kaprifolier, milkweed, valmuer og roser tiltrækker gavnlige insekter. Plante lavtvoksende stauder til at danne en ramme omkring tomatplanter. Sørg for at markere området for at undgå tilling det det følgende år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com