Blomster, der gør hjemmet lugter godt

July 5

Tusindvis af typer af blomster rundt om i verden er de mest smukke og duftende syrener, dianthus, gardenia, jasmin og orientalske liljer. Disse blomster kan lysne dit hjem og gøre det dufter dejligt.

Syrener

Afhængigt af hvor du bor, kan syrener blomstrer i op til seks uger. Drage fordel af denne tid og klip nogle til at bringe inde. Syrener kommer i en række farver, normalt lilla og hvide.

Dianthus

Dianthus er almindeligvis omtales som nelliker og er en stor dekoration for et familieværelse. De kommer mest almindeligt i pink og hvide nuancer.

Gardenia

Gardenias er hvide og gule blomster, der er mest anerkendt for deres sød duft. Gardenia jasminoides er en stueplante, der har bør for varme til at vokse, og det kan nå op til 18 inches høj.

Jasmin

Denne blomst slægt er hjemmehørende på tropiske regioner og vokser almindeligvis på hegn eller hønsenet. Jasmin åbner kun om natten, så når du sætter dem indendørs, lad dem afkøle i køleskabet i løbet af dagen og sat dem ud før sengetid. Du vil vågne op til en duftende hjem.

Orientalske liljer

Orientalske liljer er fælles Bryllupsblomster, som regel i nuancer af hvid eller pink. Overveje at bruge dem i en tabel centerpiece.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com