Blomster fra Colombia

March 9

Blomster fra Colombia

Columbia er en nordlige sydamerikanske land med en kystlinje på den caribiske hav og nordlige Stillehav; det deler grænser med Panama, Brasilien, Peru, Ecuador og Venezuela. Blomster fra Colombia omfatter en bred vifte af usædvanlige tropiske planter, der trives i landets ækvatoriale klima og dyrkes til eksport i de tempererede og køligere områder i højder på mellem 1.000 og 3.000 meter.

Heliconia (Heliconia psittacorum)

Heliconia, også kendt som parakeet eller parrot's næb blomst, er en columbiansk blomst og en landsby af samme navn ligger 5 miles uden for Medellin i regionen Antioquia. Det er en subtropisk plante med voldsom orange-røde blomster (hele året) i den karakteristiske figur af en fugl næb, på en slank stilk med lange skinnende grønne blade og en spids ende. Heliconia vokser op til 4 fod i højde i Amazon-regnskoven, hvor de foder at bestøver dem kolibrier. Planter kræver sol eller let skygge steder med veldrænet, rige jord og masser af vand. Formering af jordstængler eller frø, og planterne er hårdføre i USDA zoner 9 til 11 men kræver beskyttelse mod frost og temperaturer under 40 grader Fahrenheit. Heliconia blomstrer gøre god afskårne blomster, varer op til tre uger.

Gigantiske vand Lily (Victoria amazonica)

Den gigantiske åkander, verdens største vandplanter, er opkaldt efter Englands dronning Victoria, der var på tronen på planterne blev opdaget i Amazonas-regnskoven. Det er en nat-blomstrende urteagtige flerårig plante med hvide og lyserøde ananas-duftende blomster, mellem 9 og 12 inches i bredden i juli og August, og flydende grønne blade op til 6 fod i diameter. Disse blade kan støtte helt tunge vægte og slår på kanten til at tillade regn til at dræne off deres overflader. Planterne nyde fuld sol på steder med mellem 1 til 3 fødder stadig varmt vand med tilstrækkelig jord nedenunder for planterne at rodfæste. Planterne er hårdføre i USDA zoner 10 til 11. Containere tilbyder en passende løsning i koldere zoner, da de kan blive bragt inde under kolde og blæsende vintermåneder.

Protea blomsten

Protea blomsten, opkaldt efter den græske Gud Proteus, er en usædvanlig-ser, lav vedligeholdelse busk med cremet hvid blød til dybt pink eller mørk rød blomstrer (ligner artiskokker) i vinteren og foråret måneder. Proteas kræver i det mindste delvis sol. Skyggen kan sløve de levende nuancer af blomster. Planterne er tørke-tolerante men modvilje over vanding, men foretrækker veldrænet jord samtidig tolerere salt, sandede og forarmede jord. Kongen protea (Protea cynaroides) har enorme prangende hvid blomstrer og er tilgængelig som en blomstrende busk til gartnere i Nordamerika, hvor det er hårdfør i USDA zoner 9 til 12.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com